Рубрики: Фото та відео
15.10.2024 20:19

Як виглядає зараз покинутий будинок Каменських та Потапа, в який вкладено не один мільйон

Свого часу Потап та Настя Каменських вклали у цей будинок не лише мільйони гривень, а й усю душу. Тут вони хотіли завести дітей та планували жити довго та щасливо.
Поділитися

У 2013 році продюсер Олексій Потапенко, який тоді був мега популярний не лише в Україні, а й інших країнах колишнього Союзу, придбав земельну ділянку 13,5 соток в одному з елітних селищ, що неподалік Конча-Заспи в селі Романків. Уся територія селища знаходилася під цілодобовим наглядом воєнізованою охороною та була обнесена подвійним парканом. На в’їзді працював КПП, а також було встановлено камери відеоспостереження.

Як виглядає зараз покинутий будинок Каменських та Потапа

За короткий проміжок часу на цьому місці було збудовано розкішний двоповерховий особняк в італійському стилі із заскленою терасою та гарною зоною відпочинку з підсобними приміщеннями. На території ділянки був зведений басейн та зона для барбекю.

Пізніше з’явився зелений лужок, квітники та екзотичні кущі з плодовими та дикими деревами. Пізніше він привіз до цього розкішного будинку свою кохану Настю Каменських. Пара дуже любила свій будинок і із задоволенням показувала його у соціальних мережах.

Як виглядає зараз покинутий будинок Каменських та Потапа
Як виглядає зараз покинутий будинок Каменських та Потапа

На відео та фото можна було побачити, як оформлена кухня-їдальня, спальня, вбиральня та міні-спортзал. Все було виконано у приємних пастельних тонах та відповідало єдиному стилю. Зважаючи на все, знаменитості не поскупилися на дизайнера інтер’єру. Ще до початку війни будинок Каменських та Потапа був оцінений у 1 мільйон доларів США.

Як виглядає зараз покинутий будинок Каменських та Потапа
Як виглядає зараз покинутий будинок Каменських та Потапа

Зазначимо, що зараз Настя Каменських та Потап більшу частину часу перебувають за кордоном. І якщо співачка час від часу приїжджає до України, її чоловік не з’являється зовсім.

До того ж у Мережі активно поширюються чутки, що шлюб знаменитостей тріщить по швах. Дехто навіть упевнений, що пара в розлученні. Наприклад, скандальний блогер Богдан Беспалов, посилаючись на інформацію з близького оточення пари, розповів, що Настя Каменська давно має іншого чоловіка, який допомагає їй з кар’єрою за кордоном.