Ірина Горова показала сина від Потапа: від чоловіка Насті Каменських у генах не лишилося нічого (ФОТО)

Ірина Горова віртуозно поєднала материнство та кар'єру. Її молодший син росте справжнім козаком і популярна ненька нещодавно показала, як виглядає її мила дитина. Хлопець у свої 14 вже переріс її та успадкував найголовніше.

Славетну продюсерку Ірину Горову знають за її сталевий характер. Проте, поза камерами та офісу вона перетворюється на турботливу маму, яка хоче подарувати своїм дітям весь світ. Відомо, що у популярної жінки є двійко дітей. Старша Наталія народилася у першому шлюбі. Нині вона у буквальному сенсі справжня наречена, яка зіграла весілля з хлопцем-мусульманином.

Молодший син народився від Потапа. З майбутнім знаменитим репером жінка пішла до РАГСу ще у 1999-му році. Тоді подружжя ще не було відомим на всю Україну і лише починало будувати своє спільне життя. Та у 2008-му у їхній родині стало втричі більше любові: Всевишній подарував парі сина Андрія. Ще у ранньому дитинстві хлопець вражав унікальною схожістю зі своєю мамою, в том час, як його сестричка навпаки росла повною протилежністю: білява з сяючими блакитними очима.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Ірина Горова показала сина від Потапа

Нині хлопцю вже виповнилося 14 років. Ірина дуже ніжно та зворушливо привітала юнака на своїй сторінці і Інстаграмі:

“Синуля, мій дорослий і малий одночасно. Люблю тебе неймовірно. Бажаю бути вільним, щасливим і цілісним. Обожнюй свою країну, маму, тата, сестру і всю родину. Пишаюсь тобою кожного дня. Ти знаєш я завжди поруч з тобою”

Видно, як Андрій вже перегнав за зростом матусю. Цим пішов у татка. А ось риси обличчя взяв від Ірини. Такі ж очі, вилиці. У народі вважається це дуже гарною прикметою: син має бути схожим на неньку, аби бути щасливим, а дочка на татка.

Батько юнака, Потап, також не лишився у стороні та привітав рідну дитину з Днем народження. Він просто не може повірити у те, що його хлопчик вже не маленький.

Нагадаємо, що у репера, окрім сина більше немає нащадків. Настя Каменських досі не втрачає надії завагітніти. Детальніше дивіться у відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.