Рубрики: Фото та відео
16.10.2024 21:07

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.
Поділитися

Початок 2024-го дався В’ячеславу Узелкова дуже непросто. Як і його фанатам, адже вони отримали новину про госпіталізацію зірки та його складне становище по здоров’ю. Зокрема, у чоловіка були проблеми з ногою, а також серцем. Врешті-решт, він переніс дуже серйозну операцію, а також отримав інвалідність.

Тоді спортсмен заявив, що діти навіть не поцікавилися його самопочуттям після хірургічного втручання. Мовляв, це його сильно розчарувало. Але натомість зірка ще раз нагадав про те, що зробив пропозицію руки і серця своїй коханій. Судячи з усього, незабаром буде весілля.

В’ячеслав Узелков розповів про свою інвалідність та пенсію

В’ячеслав Узелков розповів про свою інвалідність та пенсію

Ба більше, він потішив шанувальників новиною про те, що він не склав руки, а також показав своє пенсійне посвідчення. Відповідна публікація з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Узелков оприлюднив знімок документа, який він отримав декілька тижнів тому. Хоч тренер не розраховував на таке у свої 45 роки, проте він переконує, що не збирається падати духом.

В’ячеслав Узелков розповів про свою інвалідність, а також показав своє пенсійне посвідчення. Скріншот особистої сторінки зірки в Instagram

“Ну що, з МСМК перетворився на інваліда другої групи. “Дякую” тим людям, які причетні. Але живу далі й руки не склав. Господь надав мені шанс”

Нагадуємо, гарніше В’ячеслав Узелков зробив спеціальний пост, в якому попередив усіх батьків про те, які перспективи мають професійні спортсмени у майбутньому, і про необхідність двічі подумати, перш ніж намагатися зв’язати життя свого спадкоємця з даною діяльністю.

Сам В’ячеслав Узелков зіштовхнувся з проблемами по здоров’ю більше 10 років тому. Тоді в нього вперше стався інсульт. І в пресі поговорювали, що це стало результатом його спортивної діяльності.