Рубрики: Фото та відео
18.10.2024 11:18

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?
Поділитися

Ольга Сумська здивувала своїх шанувальників, поставши в новому, абсолютно незвичному образі. Акторка з’явилася з русявим волоссям, яке прикрашали розкішні африканські кучері, що додали їй особливого шарму. Цей образ виявився надзвичайно вдалим, підкреслюючи природну красу Ольги. Проте існує ймовірність, що така зачіска є перукою, використаною для її нової ролі в театрі або кіно.

Цікаво, що в цьому образі Сумська має певну схожість з Надею Матвєєвою, зіркою програми “Все буде добре”. Обидві жінки випромінюють харизму та елегантність, але стиль Ольги, зокрема, привертає увагу завдяки своїй оригінальності.

Ольга Сумська кардинально змінила свій зовнішній вигляд. Фото з Instagram @olgasumska

Також акторка завершила свій новий вигляд яскравим макіяжем, зокрема нафарбованими губами та акцентом на очах, що підкреслювало її виразний погляд. Що ж, варто зазначити, що даний образ дуже вдалий для Сумської, тож можливо це не останній раз, коли акторка показується в ньому.

Зірка вже не вперше демонструє вражаючі перевтілення для своїх ролей. У минулому вона втілювала образи героїнь, що полюбляють яскраві хустки на голові, які можуть бути різних кольорів, та витончені довгі сукні. Її стиль доповнювали масивні аксесуари і виразний макіяж. За ради досягнення нового образу, актриса навіть змінила колір своїх очей, використавши лінзи, щоб замість природного карого отримати яскраво-синій. Ольга завжди відкрита до всіх цікавих перевтілень, адже любить експериментувати.

Ольга Сумська кардинально змінила свій зовнішній вигляд. Фото з Instagram @olgasumska

Завдяки цим змінам глядачі можуть бачити зовсім іншу свою улюблену акторку в різних серіалах та фільмах. Зокрема, Сумська найчастіше використовує парики, що дозволяє їй втілювати нові характери та емоції.