Рубрики: Фото та відео
20.10.2024 14:26

Даша пропагує книжки, а Вова – мультики: Дантес розповів про різні підходи до виховання дітей

Популярний артист Володимир Дантес раніше дотримувався світогляду чайлдфрі, проте з появою в його житті Даші Кацуріної його принципи кардинально змінилися.
Поділитися

Відомий український співак Володимир Дантес продовжує ділити дах з коханою Дашею Кацуріною та її двома дітьми – Олександрою та Іваном. Крім того, чоловік неабияк допомагає жінці з нащадками, за що Даша не раз йому дякувала. Щоправда, методи виховання пари дещо відрізняються.

Деталями спільного життя, Вова поділився у своєму Instagram. Виявляється, за розвиток малечі відповідальна саме мама. Даша пропагує корисні заняття, такі як спільні сніданки, читання, або ж прогулянки на свіжому повітрі. Всі ці речі безумовно зближують родину та дарують незабутні моменти.

“Написати хочу про традиції які можна вводити і від них всім класно. Наприклад: снідати або вечеряти завжди разом, прогулянка, щоб дихати свіжим повітрям, читати разом по 50 сторінок на день. І так далі… Це все стиль Даші. Розвиваючий стиль”, – зізнався Вова.

Володимир Дантес розповів, як виховує дітей Кацуріної

А ось співак займається більш розважальною програмою. За словами Вови, він ввів свою традицію в їхню родину – кожна неділя починається з мультфільмів. Така традиція утворилася ще у дитинстві артиста, тож він з задоволенням переніс її в доросле життя.

“Тепер традиція від мене. Кожну неділю у нас ранок мультиків! Я з дитинства памʼятаю цей чудовий момент, коли біг дивитись “Качині історії” чи “Чіп і Дейла”, або (правда це дуже давно було) “Ведмедики Гаммі”. Минулі рази були “Алладін”. Сьогодні “Гаррі Поттер” 1 частина. Всі в захваті! Особливо я”, – резюмував Дантес.

Володимир Дантес розповів, як виховує дітей Кацуріної

Судячи зі сторіс артистка, в чоловіків цієї родини є ще одна спільна традиція – це музика. Сьогодні його у фотоблозі з’явилося коротке відео, на якому він показав музикальні таланти Івана. на відео, співак грає на синтезаторі, малий акомпанує на дитячій губній гармошці, а пес Василь довершує виступ своїм вокалом.