“Дуже образливо”: Оля Полякова відверто розповіла про конфлікти з молодшою донькою

Відома українська артистка Оля Полякова завжди підтримувала своїх дітей. Проте, нині співачка зізнається, що має певні складнощі з вихованням молодшої доньки.

Відома українська співачка Оля Полякова реалізована не тільки, як артистка, а й як любляча дружина та мати двох дітей. Проте, і у зірок бувають конфлікти з дітьми, а тим паче коли вони проходять через досить складний період – підлітковий вік.

Про відносини з доньками, співачка розповіла сьогодні, в ефірі “1+1”, коли завітала до ведучих шоу “Ранок“. Виявляється, що в періоди дорослішання, старша донечка Маша була більш спокійною та відкритою до зіркової мами. Зараз у них чудові стосунки, ба більше, Марія вирішила піти стопами Олі й захопилася музикою.

“Ну з Машею дуже прекрасні стосунки, бо вона вже доросла. Вона моя подружка”, – запевнила Полякова.

Оля Полякова розповіла про конфлікти з молодшою донькою
Оля Полякова розповіла про конфлікти з молодшою донькою

А ось з молодшою дочкою ситуація складніша. Як зазначила артистка, перетнувши межу підліткового віку, Аліса закрилася та стала віддалятися від батьків. Вона вважає, що старше покоління не розуміє її проблем.

“Молодша тільки но ввійшла в підлітковий вік. Нам оце бахнуло 13 і оця приставка “teen”, від “тінейджер”, вона вже відчувається в усій красі. Все, ти нічого не розумієш, вийди і не заходь до мене без стуку, не розмовляй зі мною, мені не цікаво з тобою, ти нічого не розумієш, ти в цьому не розбираєшся – все таке обезцінювання”, – поділилася співачка.

Оля Полякова розповіла про конфлікти з молодшою донькою
Оля Полякова розповіла про конфлікти з молодшою донькою

Проте, Оля розуміє, що без так названої “кризи” не відбувається сепарація дитини. Вона ладна підтримувати Алісу за будь-яких умов, навіть, якщо так цієї підтримки не просить та не визнає.

“З одного боку – це дуже сильно ранить, це дуже образливо, але з другого буку – ти розумієш, що дитині, щоб сепаруватися в майбутньому, треба пройти цей шлях і обезцінити свого першого вчителя. А це твої мама і тато”, – підсумувала артистка.

Крім того, співачка розповіла про стосунки сестер. За її словами, Марія не може вплинути на поведінку Аліси, адже не має з нею настільки близьких стосунків. Оля впевнена, що виною цього чимала різниця у віці.

“Поки що таких не має таких близьких стосунків. Все-таки дуже велика різниця у віці”, – зізналася Оля.

Оля Полякова розповіла про конфлікти з молодшою донькою
Оля Полякова розповіла про конфлікти з молодшою донькою

Схожі статті

Могилевська розповіла, чому чоловік не зміг бути з нею: сімейне щастя залишилось позаду

Наталія Могилевська неодноразово намагалася побудувати сім'ю та реалізуватися в особистому житті. Тим не менш, чоловік вибрав не її. Що сталося?

Дан Балан порвав з нею вже давно: хто ця жінка, яка зробила зі співака холостяка

За офіційною версією, усі ці роки Дан Балан був вільний. Але правда про його колишню дружину все одно виходить назовні. Хто вона і як надовго зробила музиканта холостяком?

“На кастингу…”: Володимир Ярославський розповів, як 100-відсотково потрапити на “МастерШеф”

"МастерШеф" вже довгі роки очолює рейтинг кулінарних шоу. Проте, ще є охочі, які не можуть наважитися на участь в проєкті. Спеціально для них Ярославський розкрив всі секрети кастингу.

Так ось, скільки заробляє співак: 58-річний Віктор Павлік назвав реальні цифри своєї зарплатні

Віктор Павлік популярний артист протягом багатьох років, тож заробіток у нього теж доволі солідний - скільки насправді заробляє музикант? Подробиці.

Двоє в Лондоні, одна в Лос-Анджелесі: 42-річна Фреймут розповіла, чим займаються її діти зараз

Ольга Фреймут вже кілька років проживає у Лондоні і повертатись до України не планує - де зараз перебувають всі діти екс-телеведучої та чим займаються?

МастерШеф 14 сезон 9 випуск від 19.10.2024: хто покинув шоу – “Почала віднєкуватись”

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14 у 9 випуску. Який з учасників на цей раз не зміг приємно вразити суддів та попрощався з можливістю дійти до фіналу?