Рубрики: Фото та відео
20.10.2024 16:33

І за кухаря, і за прибиральника: Володимир Остапчук показав, як обслуговує Полтавську

Відомий шоумен Володимир Остапчук ні на мить не залишає кохану Катерину Полтавську без своєї уваги. Про таку турботу інші жінки можуть лише мріяти.
Поділитися

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук вже не раз доводив, що знає, як догоджати жінкам. Принаймні одній жінці. Звісно, Полтавська не проти проявів уваги від коханого, тим паче, що це звільняє її від купи хатніх обов’язків.

Раніше, Вова розповідав, що саме він відповідальний за сніданок у вихідні та хвастався власноруч приготованими сирничками та рулетиком з малиною. Й сьогоднішній ранок не став не виключенням. Чоловік зрання порпається на кухні, а Катерина тільки й встигає фільмувати обранця за справами. Окрім приготування, Остапчук займається й прибиранням кухні, адже головне правило шефа – це зберігати робоче місце в чистоті та порядку.

“Перше правило шеф-кухаря: вимий кухню”, – коротко підписав перше відео ведучий.

Володимир Остапчук показав, як доглядає Полтавську

Частував телеведучий вагітну дружину сьогодні оладками, точніше їх американським варіантом – панкейками. Судячи з кулінарних талантів Володимира, на “МастерШеф” його б взяли й без кастингу. Та й взагалі, Ектору, Мартиновській та Ярославському варто остерігатися такого фуд-блогера, а то всю аудиторію переманить.

“На сніданок сьогодні гарячі панкейки”, – відзвітував Остапчук.

Володимир Остапчук показав, як доглядає Полтавську

Проте цікаво, чи продовжить чоловік радувати дружину після пологів? Нагадаємо, Полтавська очікує на появу свого первенця, який має з’явитися на світ ближче до нового року. Пара вже знає стать та обрала для синочка ім’я. Новонародженого назвуть Тимофієм. Деякі користувачі мережі вже висловилися щодо їхнього ймовірного розлучення. Зокрема, таку думку висунула психологиня, яка допомагає вагітним та молодим мамам.