Рубрики: Фото та відео
21.10.2024 21:47

Як виглядає екс-чоловік Слави Камінської? Успішний лікар, який передав красу дочці зірки

Зараз Слава Камінська охоче хизується своїми дітьми, адже вони виросли з надзвичайними зовнішніми даними. Як же виглядає батько спадкоємців зірки?
Поділитися

За той проміжок часу, що Слава Камінська знаходилася за кордоном, її діти встигли значно вирости. Зокрема, публіка звертає особливу увагу на дочку Лауру, яка вже формується у неймовірну красуню.

І варто відмітити: ні про що у своєму житті, що стосується її союзу з Едгаром Камінським, в результаті якого і з’явилися спадкоємці, вона не шкодує.

Так, зараз молоді люди вже не разом. Вони не змогли подолати кризу в стосунках, і врешті-решт вирішили розійтися. Але Едгар присутній у житті своїх спадкоємців, постійно їх відвідує, підтримує з ними зв’язок, і вкладається у їхнє виховання.

Слава Камінська показала, як виглядає її колишній чоловік

Слава Камінська показала, як виглядає її колишній чоловік

Слава в свою чергу гордо викладає на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram не тільки фотографії дітей, але і знімки з їхнього спільного відпочинку з Едгаром. Хірург та співачка намагаються підтримувати гармонійні взаємини для того, аби їхнім дітям було комфортно. І при цьому новий обранець Камінської абсолютно не проти.

А ще декілька років тому співачка давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому поділилася своїм баченням ситуації, що розгорнулася між нею та колишнім чоловіком-хірургом. Так, лікар заявляв, що вирішив розійтися з обраницею через її захопленість пластикою. Як відомо, декілька пластичних операцій він провів для неї самостійно.

Слава в свою чергу заявила, що насправді проблемою були жінки в її сім’ї. Нібито вони посприяли погіршення стосунків в її власній родині. Окрім того, Камінська зізналася, що не виключає можливості примирення з колишнім. І хоча вони разом опинилися в Європі я, все ж таки їхні дороги почали розходитися, і кожен взявся будувати власне щастя.

Все одно зв’язок між ними ніколи не порушиться, адже ці двоє мають спільних дітей, дуже перспективних, вродливих та викоханих своїми батьками.