Рубрики: Фото та відео
23.10.2024 14:59

“Знімання закінчилися на дивані”: Оля Полякова після Міцкевича і Єжова знайшла нового “коханця”

Оля Полякова після Влада Міцкевича і Макса Єжова знайшла нового "коханця". Який чоловік на цей раз заслужив увагу співачки? Подробиці в нашому матеріалі.
Поділитися

Навколо Олі Полякової та її фаворитів вже давно ходять найрізноманітніші чутки. Зокрема, ще декілька років тому поговорювали про її любовний зв’язок з корову графом Максом Єжовим, а ще пізніше розгорівся справжній скандал через заяву Влада Міцкевича про роман із заміжнею співачкою.

Так, кулінар опублікував серед вночі на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких цілувався зі співачкою. У дописі до них він пояснив, що протягом року мав з нею роман і навіть жив з артисткою разом, але пізніше вони розійшлися. Ще до настання ранку дані кадри були видалені, але співачці довелося пояснити, що відбулося.

Оля Полякова показала своє знайомство з Євгеном Яновичем

Оля Полякова розповіла про конфлікти з молодшою донькою

Оля заявила, що вони з Владом лише близько дружили, а на даний крок він пішов за для влаштування шантажу. Мовляв, у кулінара були проблеми, і він вирішив це зробити на їх тлі.

У той самий день в кадрі з’явився і чоловік Олі Полякової, який виглядав не тільки спокійним, але й щасливим. Це заспокоїло публіку, адже бізнесмен дав зрозуміти, що ситуація його не потурбувала.

Чутки про любовний зв’язок Олі з Максом вже не з’являються в інформаційному просторі, Влад Міцкевич також потихеньку відходить на задній план, а от Женя Янович днями став головним героєм публікації співачки у її блозі.

І хоча мова йде про звичайне інтерв’ю, Оля Полякова його обіграла таким чином, що це виглядало неоднозначно, а в тексті також дозволила фантазії її підписників розігратися.

Нагадуємо, Оля Полякова перебуває у шлюбі з Вадимом Буряковським більше 20 років. У цьому союзі пара народила двох дітей. Старша дочка артистки Маша вже студентка, а молодша Аліса поки що навчається в середній школі. Обидві мають досвід життя за кордоном після 24 лютого.