|
13.04.2023 17:04

Владислав Яма показав, як після переїзду в Маямі розвиває свого сина Леона: ігри для розумників (ФОТО)

Та в останній рік життя кожного українця змінилась на 360 градусів, і життя Владислава не виключення. По-перше, він разом з родиною переїхав в Америку, а точніше у Маямі. А, по-друге, чоловік залишився без улюбленої роботи та проєктів, в яких він часто брав участь в Україні. Саме завдяки різноманітним шоу на телебаченні Владислава вважають справжньою зіркою у сфері професійних танців та шоу-бізнесу.

Родина Ями

Та нині у Влада та йог родини зовсім інше життя, тепер воно базується в США. І звичайно, що в іншій країні все інакше. Тому, Лілія, Леон та Владислав досі звикають до нового клімату та установ життя. До війни всім здавалося, що жити за кордоном дуже гарно, але тепер кожен українець стикнувся з проблемами, адже в Європі все не так просто можна зробити, як у нас. Навіть потрапити до лікаря без певних документів та довідок неможливо, навіть, якщо терміново.

Тому Яма дуже часто згадує у сторіс в соціальній мережі своє довоєнне щасливе та творче життя. А ось в Америці чоловік займається волонтерством, а також іноді працює діджеєм у клубах. Це дозволяє чоловікові продовжувати бути творчим та хоча б іноді відчувати себе у своїй сфері. Та от чим на життя собі заробляє Владислав – невідомо, адже він не сильно розповсюджується на цю тему.  І його можна зрозуміти, бо чоловік вже встиг наслухатися критики від своїх колег та підписників.

Але хореограф не соромиться показувати, як проводить час із сином Леоном. Влад часто гуляє з дитиною та розважає його як тільки може. І днями він продемонстрував, як розвиває Леона.

Ігри Ями з сином

Яма запостив у сторіс, як вони з сином грають у шахи, а, як відомо, ця гра інтелектуалів, оскільки там варто прораховувати кожний крок та кожних свій хід, інакше можна програти і не зрозуміти, де була помилка.