|
17.04.2023 13:02

Битва зіркових вишиванок: Горбунов, Дзідзьо, Пономарьов і Віктор Павлік за кордоном одяглись “по моді”

Так, вчора в Україні та інших країнах святкували Великдень. Попри всі застереження люди ходили у церкви та храми святити паски та інші продукти. І варто сказати, що біля кожної церкви буди черги, адже люди вирішили, що традиціям зраджувати не можна.

Щоправда, не всім зіркам пощастило вчора посидіти у сімейному колі та відзначити Великдень. Дехто з них давав концерти за кордоном, і їх можна назвати священними, ба співати українські пісні у Празі, наприклад, в такий день – це унікальність.

Тріо друзів на сцені

Так, Юрій Горбунов, Олександр Пономарьов, Дзідзьо та Віктор Павлік виступали вчора саме у Празі. І завдяки своєму вступу чоловіки зібрали чималу суму грошей, яка буде витрачена на необхідне обладнання для героїв України на фронті

Здавалося б, нічого незвичного на цьому концерті не було, але ж ні, було. Річ в тому, що у Великдень артисти вирішили вийти на сцену у вишиванках. А це національне українське вбрання, яке демонструє нашу культуру, силу та незламність. Вишиванка знову стала закодованим символом українського народу. Адже саме ці вишиті знаки можуть вмістити у себе щось таке таємне і магічне.

Тож, Пономарьов, Горбунов та Дзідзьо були одягнені в однакові вишиванки – жовто-блакитні. І це тріо вже не вперше дивує свою публіку згуртованістю.

Але крім них на сцені ще був і народний артист – Віктор Павлік. Але його вишиванка сильно відрізнялась від тих, які були у чоловіків. Проте виступає він завжди сам, тому й вирізняється. Але і його біла вишиванка гарно вписалась у цей квартет.