Рубрики: Фото та відео
15.06.2023 12:51

“Я все зроблю для тебе”: Катерина Репяхова показала чоловіка, якого кохає понад усе – з Павліком розлучення?

29-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала чоловіка, якого любитиме усе своє життя й готова прикласти максимум зусиль заради його щасливого майбутнього.
Поділитися

Ще одна пара зі світу українського шоу-бізнесу, яка досить довго перебувала в центрі публічних обговорень. Віктор Павлік вчетверте одружився з молодою концертною директоркою Катериною Репяховою, яка у 2021 році подарувала спільного нащадка Михайла.

Катерина Репяхова показала чоловіка, якого кохає понад усе

Катерина зізналася, що дуже мріє про доньку, тому зупинятися на одній дитині подружжя не збирається. В маленького Михася спостерігається затримка мовлення, тому з ним активно займаються фахівці та у дитячому садочку.

Катерина Репяхова показала чоловіка, якого кохає понад усе

Так, блог Катерин Репяхової набирає все більших обертів через її велику активність та розповідей з сімейного життя зі співаком Павліком. Нещодавно жінка привітала сина Михайла з його 2-річчям та показала зворушливе відео всього сімейства. Вона зізналася, що зробить усе для його щасливого майбутнього та любить цього ще маленького чоловіка понад усе.

“Я все зроблю для тебе! Я заради тебе крила скину, я заради тебе гори здвину і я буду у твоєму серці постійно. З днем народження, життя”, – зворушливо привітала сина Репяхова.

Катерина Репяхова показала чоловіка, якого кохає понад усе

Нагадаємо, що Катерина Репяхова 13 червня зустріла свої 29 років. З цієї нагоди вся родина зібралася за одним затишним столом святкування, в розкішному будинку Карпат. Кімната ломилася від кількості подарованих квітів, а сама жінка щиро дякувала всім найріднішим за те, що розділили цей радісний момент життя.