|
21.06.2023 14:46

Тимур Мірошниченко вперше показав, як виглядає його майбутній син з дитбудинку: “Скоро ти будеш вдома”

У родині Тимура та Інни вже є двоє дітей, син Марк і донечка Мія, звісно, після появи дітей їхнє життя змінилося, але у найкращу сторону, адже син і донька перейняли характер від своїх батьків і є досить спокійними та слухняними. І хоча раніше Інна зовсім не хотіла мати дітей, після зустрічі з Тимуром, вона сама захотіла народити для нього і тепер не уявляє свого життя без своєї родини.

Родина Мірошниченко

Та незабаром родина Мирошниченко стане ще більшою, адже подружжя вже давно прийняло рішення взяти до себе дитину, яка втратила батьків під час повномасштабної війни. Цей процес досить складний і Інна з Тимуром вже відчули всю складність цього процесу, але вони не здаються і вже незабаром зможуть забрати дитину додому.

Тимур та Інна вже точно знають, хто саме стане їхньою дитиною – це буде хлопчик, якому ще навіть немає двох років. Звісно, поки що родина ведучих не розкриває жодних подробиць щодо своєї дитини, але Тимур вже встиг показати спільне фото з хлопчиком.

На фотокартці в інстаграм вони разом сидять на підвіконні дитячого будинку. Малюк сидить на руках у свого майбутнього тата, який ніжно його обіймає. Вони обидва дивляться у вікно і навіть можна сказати у світле майбутнє. Цей кадр виглядає дуже зворушливо, до того ж Мірошниченко підписав його так:

“Зовсім скоро ти будеш вдома”

Тимур з майбутнім сином

І ця фраза означає те, що родина Інни та Тимура вже перейшла на завершальні етапи процесу усиновлення і незабаром дитина зможе переїхати з Житомира у Київ та познайомитися не лише з батьками, а ще й зі своїми братом і сестричкою, які активно готуються до нового члена родини.