|
18.07.2023 18:26

Як виглядає маєток Насті Каменських, в якому Потап залишив співачку одну: не в басейні і терасі справжнє щастя

Вперше фанати Насті Каменських побачили її справжній будинок після того, як стало відомо про її весілля з Потапом. Цей маєток подружжя будувало разом у розкішному елітному селищі з охороною, інфраструктурою та зірковими сусідами. Наприклад, поруч з родиною живе Юрій Горбунов, Катя Осадча та їхні діти.

Вже пізніше зірки показали, як робили ремонт у своєму майбутньому сімейному гніздечку та потихеньку звикали до нового заміського життя.

Як виглядає маєток Насті Каменських

Як виглядає маєток Насті Каменських

Вже багато років Настя Каменських є дуже активною користувачкою у соціальних мереж. Щодня вона публікує багато фотографій та відео, завдяки яким можна скласти приблизне враження про її життя поза камерами.

Як виглядає маєток Насті Каменських

Зокрема велика частина контенту знімається прямо в неї вдома. Користувачі прекрасно знають, як виглядає її розкішний басейн, навколо якого розсаджені кущі.

Відомо, що багато часу зірка проводить на подвір’ї на своїй терасі. Зокрема деякі свята вони зустрічали саме там.

Як виглядає маєток Насті Каменських

Інтер’єр будинку виконаний у класичному стилі. Стіни пофарбовані у нейтральні кольори, плінтуса та багети завжди білі, на підлозі ламінат та паркет, а меблі доволі стримані та м’які. Зокрема фанати якось звернули свою увагу, що Настя Каменських користується центральним пилососом.

Як виглядає маєток Насті Каменських

Екстер’єр будинку дуже нагадує американський стиль. Паркану немає, а натомість є доріжка до вхідних дверей та в’їзд в гараж, де знайдеться місце для двох машин.

Навколо маєтку дуже багато зелені та дерев. Повсюди підстрижений газон. Складається враження, що ним займаються або робітники району, або ж на пару працює ціла команда з прибиральників.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Настя Каменських повернулася на батьківщину лише через півроку, а от її коханий чоловік зробив це через півтора року. Тож протягом великого проміжку часу у цьому будинку Настя Каменських жила одна.