Рубрики: Фото та відео
14.08.2023 14:41

Сільський гламур за шалені гроші: Тіна Кароль, Настя Каменських, Софія Ротару показали свої розкішні маєтки

Багато знаменитостей живуть у селах поблизу столиці. Там артисти насолоджуються усамітненням та відпочивають від шаленого ритму життя. Пропонуємо подивитися на шикарні будинки зірок українського шоубізнесу.
Поділитися

Зірки часто обирають життя в селах для віддалення від міської суєти та більш спокійного оточення. Життя в селі надає їм можливість проводити більше часу з родиною та насолоджуватися зв’язком з природою. Крім того, менша увага соціальних медіа та папараці в селах забезпечує зіркам більшу приватність.

Тіна Кароль

Будинок у селищі Зазим’я співачці подарував покійний чоловік. Але будувала його виконавиця уже бувши вдовою. Тіна завершила справу коханого та відбудувала комфортний для життя маєток де живе і нині.

Триповерховий будинок вмістив все, що необхідно співачці.  Там є і спортзал і велика простора кухня і кімната для нагород та подарунків артистки. А у власному саду Тіна самостійно займається садівництвом та нещодавно поділилася світлинами вирощених кавунів.

Тіна Кароль показала свою домівку

Софія Ротару

Народна артистка України Софія Ротару має будинок розміщений в селі П’ятихатки, подалі від траси. Розміщений у сосновому гаю маєток має площу 1 412 квадратних метрів. Землю Ротару придбала ще 15 років тому та за цей час помітно облагородила ділянку. Софія Михайлівна висадила багато зелені на ділянці, а саме елітних блакитних ялин та туї.

Софія Ротару показала свою домівку

Настя Каменських

Будинок співачки та її чоловіка продюсера знаходиться в селі Романків. По сусідству з парою проживають куми Потапа – Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

Двоповерховий маєток, виконаний у італійському стилі та світлих тонах розташований на ділянці в 13,5 соток. На території закохані мають басейн, терасу для відпочинку з садовими меблями і підсобне приміщення.

Настя Каменських показала свою домівку