|
08.09.2023 08:59

Камалія показала, як її двійнята Арабелла та Мірабелла Захур змінилися за 2 роки в Англії: “Вже дорослі”

Арабелла та Мірабелла, напевно, можуть по праву називатися найбажанішими дітьми в усьому українському шоу-бізнесі. Камалія довго боролася за право стати матір’ю і, врешті-решт, після 10 років невпинних старань та спроб вона таки змогла виносити та народити двох чарівних красунь. Дівчата отримали дуже символічні імена і принесли світло у дім пари.

Камалія показала, як виглядають її десятирічні двійнята

І хоча співачка дуже мріяла народити, саме вона стала суворим вихователем в сім’ї. А отзірковий батько полюбляє дівчат балувати та весело проводити з ними час.

Камалія показала, як виглядають її десятирічні двійнята

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Мохмаммад евакуював дочок до Лондона. Родина не приховувала того факту, що їх попередили про небезпеку. Але сама співачка вирішила, що нікуди не поїде.

Тоді розпочалася її розлука зі спадкоємцями. І хоча час минає непомітно і пройшло майже 2 роки, артистка не припиняє дивуватися тому, як змінилися її маленькі красуні. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram підбірку фотографій, яких показала Арабеллу та Мірабеллу у різному віці. До речі, декілька днів тому двійнятам виповнилося 10 років.

Артистка як і раніше постійно говорить про них у своєму блозі, регулярно публікує з ними фотографії та готова заради своїх дівчат абсолютно на все. Бабуся, яка давно не бачила своїх онучок, також не припиняє тішитися цій приємній події. Чи залишаться вони вдома, або ж вирішать повернутися до Великобританії поки що невідомо, адже раніше співачка говорила про те, що хоче повернути дівчат на стаціонарне навчання, натякаючи, що красуні будуть вчитися в Києві.

Втім, поки що незрозуміло, чи потрапили вони в українську школу або ж повертаються до Великобританії.

Нагадуємо, що для мільярдера це перший шлюб та не перші діти. Бізнесмен має старшу дочку Таню, а також єдиногосина Армана. Саме з ними чоловік поселився у Лондоні. Матір його дітей проживає в російській федерації, але не підтримує війну.