|
30.09.2023 12:33

“Полюбила я”: Огнєвіч після чуток про роман випустила символічну пісню – натяк на стан в особистому житті?

Автор: Юлія Ящук

Прихильники знаменитості активно увімкнулися до обговорень в соціальних мережах про особисте життя холостячки. Це й не дивно, адже після болісного публічного розриву з переможцем проєкту “Холостячка-2” Андрієм Задворним, Злата Огнєвіч отримала від українців колосальну підтримку.

Огнєвіч після чуток про роман випустила символічну пісню

Нині співачці приписують все частіше романи з медійними колегами та шукають своїм здогадкам реальні підтвердження. Нещодавно до прицілу підозр про нові стосунки зірки потрапило романтичне відео Злати Огнєвіч та шеф-кухаря Євгена Клопотенка, де виконавиця наспівує рядки зі свого хіта “Народжені вільними”, а кулінар закохано дивиться їй в очі та ніжно тримає її за руку.

Однак це виявився хороший піар-хід, оскільки сам Євген раніше розповідав, що є прихильником вільних стосунків, а от у Злати зовсім інші цілі.

Так, днями Злата Огнєвіч випустила свою нову музичну роботу “Полюбила”, яка надовго засіла в головах жінок, які люблять та приймають себе. Імовірно, артистка хотіла донести, що наразі вона ще не зустріла того самого, а рядки з даного хіта: “Полюбила я себе, стала коханою, не підняли до небес, сама дістану я” – натякають, що вона сама ладна робити себе щасливою.

Цікаво, але зірка вирішила більше не коментувати пліток, які ширяться в Мережі про її особисте життя, адже наразі холостячка повністю занурилася у творчу діяльність. Однак раніше зізнавалася, що питання, чому вона досі не вийшла заміж та не народила дітей викликали у неї шквал негативу, оскільки переконана, що її час ще просто не настав.