Рубрики: Фото та відео
23.10.2023 13:20

37-річна Ольга Цибульська наважилася на пластику та показала, як виглядає: “Я хвилююся” (ФОТО)

Відома українська співачка Ольга Цибульська вразила мережу раптовим зізнанням про пластику, на яку вона днями наважилася. Усі деталі в статті.
Поділитися

Впродовж півтора роки Ольга Цибульська навіть не намагалася приховувати той факт, що дуже важко переживає усе, що відбувається. Артистка впала в глибоку депресію, в результаті чого зазнала певних змін її зовнішність.

Наприклад, Ольга не так давно обговорювала зі Славою Дьоміним той факт, що вона набрала більше 10 кілограм. Для артистки це велика невдача, адже свого часу вона провела велику роботу над собою і хизувалася цією непростою перемогою.

Зараз же вона опинилася там, звідки починала. Також Ольга активно говорить про те, що готова працювати над собою і хоче це зробити. Але ж хто знав, що найближчим часом вона заявить про пластику.

Ольга Цибульська наважилася на пластику

Оля Цибульська показала, хто полонив її серце

Так, нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що вона опинилася в клініці пластичної хірургії і вже готується до операції.

Співачка додала фотографію, на якій показала, як виглядає. Ольга постала, ясна річ, без макіяжу, трохи наляканою та розгубленою. Що саме Цибульська збирається в собі виправляти вона не розповіла, тож на її підписників чекає дійсно корисний і не менш цікавий контент.

Варто відмітити, що Ольга Цибульська завжди мала дуже хорошу самооцінку і збити її з пантелику було важко якимось зауваженнями. Втім, сцена може бути доволі суворою і артисти вимушені постійно слідкувати за своєю зовнішністю та вилучати енергію. А взяти її звідкілясь важко, якщо ти раптом почав припинив собі подобатися.

Зараз Ользі 37 років. Варто відмітити, що статистично це доволі великий вік аби починати робити пластику. Колеги Цибульської грішать цим з молодого віку.

Ольга Цибульська наважилася на пластику

Нагадуємо, що декілька місяців тому мережею поповзли чутки про вагітність артистки. Пізніше вона спростувала дану новину та пояснила, що насправді сильно набрала вагу, від чого складається враження, що вона може бути при надії.