|
24.10.2023 16:23

Достриглася до каре: 46-річна Лідія Таран кардинально змінила імідж у Франції та показала, як зараз виглядає

Як відомо, ведучі новин мають звертати серйозну увагу на свій зовнішній вигляд, адже кожного дня з’являються на екранах, і окрім професійних навичок, не менш важливими є картинка, за якою спостерігають глядачі.

Саме тому Лідія Таран завжди виглядала максимально класично, мала лагідний макіяж і могла похизуватися елегантним стилем. Так пройшли 20 років телеведучої.

Лідія Таран зробила собі модне каре і показала результат

Лідія Таран зробила собі модне каре і показала результат

Півтора роки тому журналістка емігрувала разом зі своєю старшою дочкою Василиною до Франції. Такий вибір зірка зробила неспроста. Вся справа в тому, що Лідія активно вивчала французьку мову і вирішила повністю зануритися у дане середовище, щоб швидше надолужити усі цілі. Ба більше, Таран навіть вступила до університету та отримує вищу освіту.

Невідомо, чи збирається телеведуча повертатися до України, адже її квартира постраждала, а дочка вже звикає до нового життя. Ба більше, нещодавно зірка вирішила трохи змінитися і зовні. Так, Таран оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому постала з короткою стрижкою. І варто відмітити, вона їй неймовірно пасує.

Примітно, що где також приємно дивує змінами в стилі одягу. Зірка почала обирати більш яскраві та ніжні кольори, а також трохи експериментувати з макіяжем.

Нагадуємо, що після 24 лютого Андрій Доманський (колишній чоловік Лідії Таран) видалився з соціальних мереж. Тривалий час журналісти не могли встановити місцезнаходження свого колеги. Тим паче, що раніше він неодноразово проявляв толерантність до так званого “сусіда”.

І лише нещодавно стало відомо, що Доманський виїхав з України та осів у Прибалтиці. Примітно, що він має на це усі права, так як є багатодітним батьком. Зірка виховав аж 6 дітей. При цьому на особистій сторінці його дружини Марини вказано, що вони знаходяться в Києві. Через це преса припускає, що подружжя могло розлучитися.