(Фото) Лідія Таран посвітила обличчям без гриму та фотошопу: чи змогла зберігти вроду зірка у 43 роки

Лідія Таран завжди у кадрі виглядає на всі 100, але яка вона у реальному житті без професійного візажу?

Лідії Таран 43 роки. Зірка добилася небувалих успіхів у кар’єрі та для багатьох є справжнім прикладом для наслідування. Ведуча саме та жінка, яка “зробила себе сама”. Вона талантом добилася місця на провідному українському каналі, а також участі у багатьох проєктах. А ще жінка сама виховує доньку-підлітка.

Лідія Таран
Лідія Таран

Ще одна важлива віха у житті Лідії – покупка власної квартири та ремонт у ній. Це літо взагалі видалося вдалим для Таран: можна було повністю присвятити час собі та роботі, адже її дитина вирушила до таборів на весь час канікул. Ведуча приготувалася до плідної осені.

У мережі зірка показала, де провела останній день літа. У чарівному Кам’янці-Подільському знаменитість показала своє фото без макіяжу.

“Закусила губу і приготувалась стрибка в осінь. Це літо дало мені стільки сили і ваги – в прямому сенсі, що висоту набирати буде важко”, – написала артистка.

Не всі прихильники оцінили відвертість Таран. Дехто прямо заявив про те, що світлина не подобається. У коментарях написали:

  • Не треба так, перше фото не супер!
  • Це як потрібно роздратувати, щоб отримати вираз обличчя друге фото сама красива дівчина.
  • Я подумав що ви зліться на першому фото

Втім артистка не зважає на “диванних критиків”. Вона пояснила, що на першій світлині вона збирається з силами, саме тому там такий напружений вираз обличчя, а не те, що всі подумали.

Не всі зірки приймають належним чином свій вік, можете побачити, як протидіє йому Лариса Доліна:

Схожі статті