|
31.10.2023 21:32

Ольга Сумська досягла бажаного і поїхала за кордон: акторку бачили в обіймах іншого чоловіка в Празі

Ольга Сумська фантастично красива актриса, яка має неймовірний талант. Жінка перебуває на вершині слави та успіху, вона отримала звання народної артистки України, має величезну кількість шанувальників, які уважно стежать за її творчістю.

Перший чоловік зірки – Євген Паперний, відомий український актор. Чоловік був старший за Ольгу на 16 років і для нього це був уже другий шлюб. Через три роки після весільної урочистості в сім’ї з’явилася на світ прекрасна дочка Антоніна. Ольга та Євген буквально пропадали на роботі, тому вихованням дівчинки займалася мама актриси. Антоніна була з батьками лише під час канікул, лише у віці дванадцяти років почала жити із Ольгою. Шлюб продовжився не довго, після чотирьох років відносин пара розлучилася. Причиною розриву став Віталій Борисюк, хоча насправді в сім’ї давно відбувалася суцільна драма.

Ольга Сумська поділилася свіжими кадрами з Праги

Ольга Сумська поділилася свіжими кадрами з Праги

Втім, попри подружню зраду, образи та конфлікт, це тріо змогло помиритися і зараз активно виступає на сцені театру. Ба більше, разом вони гастролюють з виставами не тільки на території України, але і далеко за її межами. Наприклад, нещодавно колектив побував у Празі.

Про це повідомила Ольга В’ячеславівна на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, оприлюднивши відривок сцени, де вона грає разом з колишнім чоловіком Євгеном Паперним, і припадає до нього на дивані.

Ольга Сумська поділилася свіжими кадрами з Праги

Примітно, що ще рік тому Віталій Борисюк був невиїзним, а тому до Італії евакуювалася лише Ольга разом з їхньою дочкою Ганною. Чоловік акторки перебував в Києві і активно волонтерив. Євген вже давно досяг того віку, коли може спокійно пересуватися світом.

Тож імовірно Віталій Борисюк отримав дозвіл виїжджати задля проведення благодійних заходів. Зірки зібрали справжній аншлаг, а Ольга В’ячеславівна традиційно отримала неймовірну кількість квітів та похизувалася ними у своєму блозі.