|
16.11.2023 16:02

Горняк вразила шанувальників: зізналася, що хотіла сестру та показала свою близнючку – відчула, як це

Автор: Юлія Ящук

Нотаріус Христина Горняк набрала свою аудиторію шанувальників завдяки діяльності шоумена Володимира Остапчука. Зараз вона активно веде особистий блог в соціальній мережі Instagram, часто спілкується з фоловерами, а також вже рідше намагається згадувати про колишнього чоловіка.

Нещодавно жінка відверто висловилася, чи соромно їй зазіхати на “чуже” майно, яке колишнє подружжя придбало у шлюбі. Мова йде про будинок в елітному котеджному містечку Золоче Прованс, де, судячи з усього, Володимир зібрався мешкати з третьою дружиною Катериною Полтавською, коли закінчиться ремонт.

Христина Горняк та Володимир Остапчук

Христина пояснила, що не лише Володимир будував його, а й вона активно брала в цьому участь. Саме з цієї причини нотаріус вважає, що він належить їм обом. Варто зауважити, що подружжя розірвало союз тихо та без публічних скандалів, однак питання поділу спільної нерухомості досі залишається відкритим.

Христина Горняк показала свою близнючку

Після непростого для Христини розлучення, вона переконує, що ні про що не шкодує, і натякнула, що ініціатором розірвання стосунків з Володимиром стала саме вона. Юристка на стадії початку зовсім нового життя, в якому встигла закінчити нові стосунки з бойфрендом-іноземцем.

Нещодавно Христина, їдучи в ліфті, пожартувала, що відчула, як воно мати сестру. Річ у тім, що блогерка показала своє дзеркальне відображення, ніби вона – це і є її сестра-близнючка. На фото колишня дружина Остапчука була одягнена в довге стильне пальто коричневого кольору з поясом на талії.

Горняк зізналася, що хотіла сестру та показала свою близнючку

Нагадаємо, що шоумен Володимир Остапчук після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк, повідомив про новий роман з журналісткою Катериною Полтавською, яка є на 16 років за нього молодша. Подейкують, що пара вже узаконила свої стосунки шлюбом.