|
18.11.2023 10:49

Невістка Оксани Марченко вагітна вдруге: Катерина показала величезний живіт – вже готується до пологів

Весілля старшого сина Оксани Марченко Богдана та молодої красуні Катерини свого часу наробило чимало шуму в українському медіапросторі. Торжество, влаштоване з розмахом та шаленими витратами привертало увагу і не залишало байдужим нікого. Катерина змінила декілька весільних суконь, отримала величезний торт, насолоджувалася компанією Олега Винника, який виступав для гостей, і була найобговорюванішою нареченою 2020-го року. Вже незабаром стало відомо, що невістка Медведчука подарувала своєму чоловікові сина.

Невістка Оксани Марченко вагітна вдруге

Невістка Оксани Марченко вагітна вдруге

Так, Оксана Марченко оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з пологового. На ній вона показала бірку з ім’ям новонародженого та іншими даними. З’ясувалося, що онук зірки отримав ім’я на честь олігарха.

Після 24 лютого Катерина, за деякими даними, нібито залишалася в Україні, як і її чоловік Богдан. Мовляв, сім’я тільки посилила охорону навколо свого будинку. Але вже в серпні 2023-го дівчина засвітилася в одному з бутиків Москви.

Невістка Оксани Марченко вагітна вдруге

А нещодавно стало відомо, що дівчина вагітна, що говорить про відсутність Богдана на території України.

Так, Катерина оприлюднила у своєму мікроблозі свіжі фотографії, на яких постала у розкішній сукні з величезним круглим животом. Катерина або має незабаром народити, або ж уже привела на цей світ дитину, про що не поспішає розповідати. Так чи інакше, жодних деталей від неї не надходить.

Нагадуємо, що Оксана Марченко втекла з України 16 лютого 2022-го. Тоді її вчинок серйозно стривожив публіку. Колишня зірка телебачення рушила за кордон з валізами та охоронцями, у супроводі двох машин.

Свій вчинок вона ніяк не пояснювала, але її фотографії на кордоні швидко потрапили до мережі. З тих пір вона не виходила на зв’язок, і звернулася до людей лише після того, як стало відомо про затримання Медведчука. Тоді ж її підтримала і невістка Катерина Марченко, яка погрожувала хейтерам бумерангом. При цьому вона подавала дивні сигнали: наприклад, заплітала у коси жовто-блакитні стрічки.