Рубрики: Фото та відео
22.11.2023 14:07

Надя Дорофєєва показала розкішні апартаменти з чоловіком Мішею Кацуріним: якщо відпочивати, то тільки так

Співачка Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками світлинами відпочинку з чоловіком, українським ресторатором Мішею Кацуріним. Парочка вирішила завітати до мальовничих Карпат.
Поділитися

Виконавиця та її новий чоловік оселилися в невеличкому будиночку, що активно пропагує екологічний спосіб життя. Він оснащений просторими кімнатами, великими панорамними вікнами з видом на засніжену природу та інші будинки, також має камін, дерев’яні полиці з книгами та своєрідними дрібничками.

Окрім цього подружжя дозволяє собі ніжитися в спа-процедурах. Тож, Надя та Міша на відпочинку насолоджуються гарячими чанами, не забуваючи про теплий чай, свої обійми та поцілунки. Утім, не тільки релакс входить до програми відпочинку. Пара не забуває про спортивні навантаження, тому простора тераса в будиночку-готелі прекрасно підійшла для занять.

Надя Дорофєєва показала розкішні апартаменти з чоловіком Мішею Кацуріним

Такий відпочинок багатьом пересічним громадянам прийшовся до смаку. Окремо шанувальники пари відмітили ліжко на відкритій терасі, що відкриває прекрасний мальовничий вид на засніжені гори. Подружжя насолоджується одне одним, розкішними апартаментами, спа-процедурами, чайними церемоніями та навіть не забувають про роботу, займаючись вокалом.

Нагадуємо, що співачка Надя Дорофєєва вийшла заміж за ресторатора Мішу Кацуріна влітку цього року. Багатьом фанам зірки знадобився час, аби прийняти вибір улюблениці та не засуджувати його. Після розлучення виконавиці з артистом Володимиром Дантесом, більшість українців підтримали саме чоловіка, оскільки переконані, що Надя зруйнувала сім’ю своєї подруги Даші, яка була у шлюбі з Мішею, а також розбила серце Володимиру.

Шоумен Володимир Дантес переконує, що зберіг до колишньої дружини повагу, пробачив їй всі образи, пережив розлучення та щасливий у нових стосунках з Дашею Кацуріною.