|
24.11.2023 15:07

Один блондин, а інший ні: Юрій Горбунов показав двох синів від Осадчої, з яких тільки один на нього схожий

Автор: Юлія Ящук

Про шлюб знаменитого українського подружжя стало відомо у 2017 році. До речі, подейкують, що саме Катерина Осадча стала причиною, чому Юрій Горбунов розлучився з першою дружиною Людмилою у 2015 році.

У лютому 2017 року Катерина Осадча подарувала Юрію первістка, якого вирішили назвати Іваном. Через 4 роки зіркова пара в родині мала поповнення, оскільки стала батьками другого спільного сина Данила. Варто нагадати, що Катя від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком народила первістка Іллю у 2002 році.

Юрій Горбунов показав двох синів від Осадчої, з яких тільки один на нього схожий

Нещодавно український шоумен Юрій Горбунов замилував шанувальників новими світлинами в соціальній мережі Instagram з двома синами від шлюбу з Катериною Осадчою. Ведучий зауважив, що його головна мета як батька є банальною, утім, дуже важливою – зробити дітей щасливими.

“Моя головна мета як батька – це банальна, але щиро важлива: щасливі діти. Я хочу, щоб мої сини виросли щасливими, сповненими радості та упевненими в собі”, – зазначив Юрій.

Ведучий розуміє, що його роль тата дуже важлива для синів, особливо у формуванні здорової самооцінки у хлопчиків. Зізнався, чого навчає своїх дітей та що укріплює їхні зв’язки.

“Як батько, я розумію, що моя роль важлива, особливо у формуванні самооцінки моїх хлопчиків. Спільні моменти, розмови, спільні захоплення – це те, що укріплює наші зв’язки. Я вчу їх справжньої дружби, поваги до інших та важливість вірності своїм принципам”, – розповів шоумен.

 

Юрій Горбунов показав двох синів від Осадчої, з яких тільки один на нього схожий

На оприлюднених кадрах Юрій з двома різними синами за своєю зовнішністю міцно обіймалися, сміялися та просто дуркували.

Нагадуємо, що телеведуча Катерина Осадча зізналася, чи готова вона з Горбуновим до усиновлення дитини. Журналістка каже, що поки з чоловіком не наважиться до цього відповідального кроку, оскільки в Україні діє дещо ускладнена система.