|
30.11.2023 13:06

Син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва повторив долю батьків: чим займається брат Тоні Паперної

Наталія Сумська може зрозуміти свого сина як ніхто у цьому світі, адже сама є спадкоємицею акторської династії. Її діти вирішили продовжувати цю традицію і також пов’язали своє життя з естрадою. Старша дочка від оператора Ігоря Мамая здебільшого обрала музичний напрям, а от її єдиний син від Анатолія Хостікоєва взявся саме за театр.

Наталія Сумська розповіла про життя свого сина від Анатолія Хостікоєва

Наталія Сумська розповіла про життя свого сина від Анатолія Хостікоєва

Хлопець успадкував усі найкращі риси своїх батьків. Від матері йому дісталися м’які риси обличчя, а від батька шарм та харизма. Про спадкоємця акторка розповідає небагато, а сам він іде по стопах своїх батьків і намагається повністю обмежити своє спілкування з журналістами.

Він не є активним користувачем соціальних мереж і не займається піаром. Втім, пошановувачі театру добре знайомі з його творчістю, а фанати українського кіно з нетерпінням чекають, коли зможуть побачити хлопця.

Наталія Сумська розповіла про життя свого сина від Анатолія Хостікоєва

Втім, що у любовній сфері молодика все добре, і це не дивно, зважаючи на всі фактори. Так, у програмі “Світське життя” актор поділився, що його серце заняте. Актор на той момент зустрічався із зіркою серіалу “Перші ластівки” Анастасією Рулою.

Зі свого боку, екранна дружина Хостікоєва Катерина Файн тоді зізналася, що вже отримала освідчення від свого коханого та готується до весілля.

Нагадуємо, що всі брати та сестри В’ячеслава Хостікоєв а також пов’язали своє життя з кіно. Так, його старший брат Григорій по-батьковій лінії активно з’являвся на екранах вже тоді, коли його молодший брат був дуже маленьким. Двоюрідна сестра Антоніна Паперна на даний момент активно знімається в російській федерації, а Анна Борисюк гастролює разом зі своїми батьками по Україні. Хіба що Дарина Мамай поки що має серйозні проблеми в кар’єрі. У той самий час Антоніна має негаразди з репутацією.