|
02.12.2023 14:20

Дружина Ткача розповіла про поповнення в родині: показала малюка публіці та не стримала емоцій – всі щасливі

Автор: Юлія Ящук

В часи повномасштабного вторгнення хочеться максимально допомогти не тільки людям, котрі залишилися без даху над головою, а й тваринам, оскільки вони ще більш беззахисні. Дружина Юрія Ткача Вікторія з донькою Лізою зробили благу справу, і тепер в їхній сім’ї невеличке поповнення.

Дружина Юрія Ткача показала нового члена родини

Колись у її батьків була улюблена собака, на ім’я Маргоша. Для них вона стала другою дитиною. Тваринка прожила яскраве життя довжиною в 17 років. Після втрати подружки родини, мама Вікторії сказала, що не хоче більше нікого, адже не зможе забути Марго, а якщо колись і захоче собаку, то тільки схожу на попередницю.

Дружина Юрія Ткача показала нового члена родини

Потім дружина гумориста не минула повідомлення з посиланням на історію собаки, молодої дівчинки віком 2 років, яку викинули у Києві. Вона є стерильною, щепленою, чипованою, яка шукала нову люблячу сім’ю.

Дружина Юрія Ткача показала нового члена родини

Вікторія зізналася, що перші 10 хвилин просто роздивлялася світлини собаки, адже їй здавалося, що це фото Марго, улюблениці, яку її мама так сильно полюбила.

Тож, жінка прийняла рішення, що разом з донькою приїде і забере дівчинку, а потім подарує своїй мамі. Щаслива, що змогла врятувати маленьке життя та прагне, аби всі тварини відчували любов, турботу та знайшли свою людину.

“Я одразу подзвонила і сказала, що за декілька днів буду повертатися до Києва і одразу приїду за нею. Так і сталося. Ми заїхали до Києва о 22:45 і полетіли за малишкою”, – розповіла Вікторія.

Дружина Юрія Ткача показала нового члена родини

Нового члена їхньої родини вирішили назвати Дусею, тому з новим ім’ям собаки, Вікторія офіційно представила нову улюбленицю своїм підписникам в соціальній мережі Instagram. Гадаємо, що дівчинка в надійних руках, отримає належну опіку та любов.

Дружина Юрія Ткача показала нового члена родини