Дружина Ткача замилувала мережу новим відео з донькою: показала, як виросла та її таланти – копія батька

Дружина відомого українського шоумена та гумориста Юрія Ткача Вікторія Ткач замилувала шанувальників новим відео з їхньою донькою Лізою, яка співала пісню про силу наших захисників.

Затяжні тривоги та недоспані ночі впливають на емоційний та фізичний стан українців. Дружина шоумена Юрія Ткача Вікторія оприлюднила відео виконання пісні своєї доньки, яка зазначила, що наші захисники неодмінно здолають росіян.

Дівчинка, попри тривогу, була сповнена оптимізму та віру у краще, тому уявила, що в руках тримає мікрофон й в хорошому настрої почала співати. Шанувальники пари вже не раз коментували, що Ліза дуже схожа на зіркового батька і ззовні, і характером.

Дружина Ткача замилувала мережу новим відео з донькою

Варто взяти до уваги, що Юрій та Вікторія виховують доньку у любові, підтримують її захоплення, дозволяючи проявляти свої таланти, для підписників блогу мами. Здавалося, що сімейне життя пари наповнене теплотою та гармонією, утім, до народження дитини вони думали про розірвання свого союзу.

В інтерв’ю для програми “Неймовірна правда про зірок” Ткач розповів, що він та його кохана заговорили про розлучення через рік після весілля. Однак шлюб врятували дві смужки на тесті дружини, які зробили їх невимовно щасливими.

Ліза Ткач зі своїми батьками
Дружина Ткача замилувала мережу новим відео з донькою

Друга криза у шлюбі пару настигла під час пандемії коронавірусу. Подружжя весь час перебувало разом і на деякий період вони вирішили пожити окремо. Вікторія з донькою Лізою поїхали в місто Дніпро до батьків, тож у Юрія була можливість подумати про свою поведінку. Усвідомивши, що він не може без родини, гуморист зібрався і поїхав забрати рідних додому. Більше Ткачі з подібними кризовими ситуаціями у стосунках не стикалися.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.