|
10.12.2023 16:06

“Вагітна” Могилевська приховала округлий живіт та заспівала різдвяну премʼєру: щаслива в очікуванні дива

Автор: Юлія Ящук

У новому дописі в соціальній мережі Instagram артистка наспівувала слова зі своєї різдвяної пісні, поцікавившись у шанувальників, яка у них улюблена традиція. Зазначимо, що на тлі всіх чуток про її вагітність, виконавиця знову обрала вбрання, яке приховує всі деталі фігури.

Співачка і справді полюбляє одяг вільного крою, утім, відверто розповіла, вона не при надії. Наталія мріє стати мамою, тому, гадаємо, що таку новину від шанувальників приховувати не стане. До речі, днями в Мережі почали ширитися чутки, що нібито Могилевська потайки народила, оскільки її помітили на вулиці з дитиною 2-3 років, яка назвала зірку мамою.

Своїми здогадками, розповіддю, а також відеопідтвердженнями поділився блогер Gopatsa в TikTok. Користувачі мережі припустили, що, імовірніше за все, це могла бути племінниця Наталії. Раніше Могилевська зазначала, її сестра на початку повномасштабного вторгнення була на останніх місяцях вагітності.

Могилевська приховала округлий живіт та заспівала різдвяну премʼєру

Інші ж шанувальники пригадали слова співачки, що вона не проти взяти малюка з дитячого будинку, тому висловилися, що, можливо, вона вже це зробила. Однак, як там не було, але Наталія щиро хоче стати мамою, тож фани навіть не проти, аби це справді виявилася її дитина.

Нагадуємо, Наталія Могилевська раніше розповідала, чому вона досі не народила. За словами артистки, їй вдалося проробити величезну роботу над собою, своїми психологічними моментами й тепер готова повністю поділитися життєвою мудрістю та досвідом з майбутньою дитиною. Наразі зірка щаслива у нових стосунках, проте коханого публіці показувати не поспішає.