“Вагітна” Могилевська знайшла подругу з шоу-бізнесу, яка розділила з нею радість – відразу підтримала колегу

Співачка Наталія Могилевська презентувала нову музичну роботу "Я повертаюсь", в якій показала зворушливі кадри повернення українців додому. Подруга артистки висловилася, що думає про пісню.

Українську артистку Наталію Могилевську вже багато років поспіль підозрюють у вагітності. Виконавиця обожнює одяг вільного крою, а після карантину вона і сама не приховувала, що набрала зайвих кілограмів, які породжували подібні чутки. Утім, на появу первістка зірка не чекає, хоча і дуже цього хоче.

Днями співачка презентувала щемливу прем’єру треку “Я повертаюсь” та відеороботу на нього. У кліпі відображено кадри з повернення українців додому, а також воля емоцій виконавиці, які демонструвалися у вигляді сліз і крику з даху.

Артистка зізналася, що присвятила пісню всім, хто повертається до життя. Всім, хто намагається віднайти свою силу та віру, аби побудувати нове щасливе життя з нуля. Всім, кого так чекають та люблять. Вона донесла суспільству, що люди здатні й на камінні зростити живу рослину.

Наталя Могилевська займається боксом
Могилевська знайшла подругу з шоу-бізнесу, яка розділила з нею радість

До слова, співачка Наталія Могилевська у своїх прихильників та колег активно цікавилася думкою про її нову співочу роботу. У новому відео знаменитість поцікавилася у телеведучої Лесі Нікітюк, що вона думає про новий трек. Зірка, як тільки почула перші рядки, вигукнула: “Вже супер”.

“Показала Лесі Нікітюк свою нову пісню. Вона швидше за всіх зрозуміла, що це хіт. Леся, ти – Людина-Блискавка”, – зізналася співачка.

Ведуча Нового каналу неабияк підтримала свою колегу, адже розуміла, що пісня “Я повертаюсь” наділена великим глибоким сенсом для кожного українця, котрий їде додому, або ж навпаки сумує за рідними стінами, людьми та атмосферою.

Нагадуємо, що виконавиця Наталія Могилевська розповіла, що закохана та хоче народити дитину. За свою активну творчу діяльність співачка заплатила велику ціну, аби наразі отримати справжнє жіноче щастя. В один момент зірка відчула, що хоче попросити вибачення у всіх тих, кого могла образити.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?