|
13.12.2023 11:09

Надя Дорофєєва здійснила мрію чоловіка Кацуріна: “Я мріяв про такий з універа” – Дантес такого не отримував

Автор: Юлія Ящук

Про свою здійснену мрію Міша Кацурін поділився у новому зворушливому дописі в соціальній мережі Instagram. Артистка подарувала коханому дорогу американську гітару Gibson Les Paul 2011 року.

Розповів, що був здивований таким подарунком від дружини, оскільки помічав, скільки часу у неї займала підготовка до сольного концерту, що не вистачало навіть на елементарні речі, наприклад, пообідати. І ось, побачив гітару, про яку мріяв з університету і яка не продається у звичайному магазині. Явно тут потрібно було займатися активними пошуками.

Зауважив, що кохана оточила себе величезною Stereo Plaza, подарувала слухачам фантастичне шоу, від якого всі залишилися у захваті, зібрала 3 млн грн на підтримку Азову, а також здійснила його мрію, і підкреслив, що не першу.

Розчулив шанувальників компліментами, які адресував дружині, мовляв, йому пощастило знайти людину, яку любить, пишається та дякує. Тож, зі слів Кацуріна, бачимо, що сюрприз Дорофєєвої його неабияк вразив.

Надя Дорофєєва здійснила мрію чоловіка Кацуріна

Відомо, що 9 грудня в Києві відбувся концерт співачки Наді Дорофєєвої. На музичне шоу прийшло достатньо зіркових гостей, які доклали й свої зусилля до збору коштів. Під час співочого дійства вдалося зібрати 3 млн грн на підтримку та потреби “Азову”.

Нагадаємо, про шлюб співачки та ресторатора публіка дізналася в липні цього року. Надя не приховує, вона прекрасно ладить з дітьми коханого від його попереднього шлюбу з Дашею Кацуріною, яка нині зустрічається з її колишнім чоловіком, співаком Володимиром Дантесом.