|
22.12.2023 17:07

Соломія Вітвіцька після розлучення з Кочатковим показалася з малям на руках, не стримуючи щастя: “Єдиний”

Автор: Юлія Ящук

43-річна Соломія Вітвіцька вже розповідала, чому досі не народила дітей. За словами зірки, проблем зі здоров’ям у неї немає, справа зовсім в іншому. Вона не з тих жінок, які будуть народжувати для себе, оскільки вважає, що дитина має з’явитися на світ в сім’ї з великим коханням.

Соломія Вітвіцька після розлучення з Кочатковим показалася з малям на руках

Телеведуча не приховала й того, що замислювалася над усиновленням дитини, проте вважає, що це рішення достатньо серйозне. Тому, якщо в майбутньому вона наважиться на цей крок, то підійде до питання дуже відповідально.

До слова, знаменитості личить бути з дітьми й нова світлина Вітвіцької в її Instagram цьому доказ. В кадрі помічаємо усміхнену журналістку з малям на руках. Вона зазначила, що він єдиний похресник, який підтримує всі її ідеї в Києві.

Соломія Вітвіцька після розлучення з Кочатковим показалася з малям на руках

Розповіла підписникам, що відбулася презентація різдвяної інтерактивної виставки “Зірка сходить” у Червоній залі Центрального залізничного вокзалу Києва. Цього року Україна разом з іншими країнами ЄС та США святкує Різдво 25 грудня, тому на заході говорили про речі, які об’єднують нас у цьому святі, а саме від музики й кіно до звичаїв та різдвяних іграшок.

Соломія Вітвіцька після розлучення з Кочатковим показалася з малям на руках

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька відповіла, чи спілкується з ексчоловіком Владом Кочатковим, з яким розлучилася у 2021 році. Зізналася, що вона підтримує дружній зв’язок з колишнім і коли йому щось потрібно, теж намагається допомогти. Підкреслила, вони розірвали свій союз на дружній ноті та ніколи більше не будуть разом.

Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков