|
24.12.2023 10:50

Катя Полтавська показала, як тримає Остапчука в “рукавицях”: “Помив в тебе підлогу”. Готовий і на таке

Автор: Юлія Ящук

23-річна Катерина Полтавська, попри свій вік, в медійному світі вже заявила про себе як амбіційну особистість. Дружина ведучого повідомила, що працює над відкриттям власної студії краси в Києві. У закладі будуть робити масажі та лазерну епіляцію.

Катя Полтавська показала, як тримає Остапчука в “рукавицях”

Спочатку дату відкриття запланували на грудень. Утім, всі роботи не вдалося завершити до цього часу, тому каже, що хоче відкрити двері своєї студії в січні 2024 року. Полтавська розповіла, що має достатньо друзів зі своїми бізнесами, тож ознайомилася з труднощами та перспективами від власної справи.

Шоумен Остапчук розповів, що кохана зареєструвалася як ФОП, щоб відкрити бізнес. Ба більше, він бере безпосередню участь в роботі. Зокрема, ведучий у своєму фотоблогу надав звіт Катерині, що помив підлогу у її студії краси.

Катя Полтавська показала, як тримає Остапчука в “рукавицях”

До стосунків з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською шоумен перебував у шлюбі з нотаріусом Христиною Горняк, з якою розлучився у 2022 році. Христина розповіла, що планує повертати своє дівоче прізвище, але поки їй і так комфортно.

Подейкують, що стосунки Катерини та Володимира почалися, коли ведучий ще перебував у шлюбі з Христиною. 4 жовтня пара привітала одне одного з першою річницею, а нотаріус цього дня відзначила офіційне розлучення з шоуменом. Втім, припущення пересічних громадян Остапчук не коментує.

До речі, нещодавно Володимир підтвердив здогадки шанувальників, що він одружився з Катериною. Зірка зізнався, що найкращим днем в цьому році вважає 22 лютого, і він пов’язаний саме з його коханою.