|
27.12.2023 16:03

Реус повернулася, а Мурат поїхав куди-подалі: колишній Ані Лорак показав, заради кого подолав довгий шлях

Автор: Юлія Ящук

Для того, щоб побачитися з донькою Софією, Мурат Налчаджиоглу зазвичай запрошує її на свою рідну територію. Так, зіркова мама дівчинки, співачка Ані Лорак мовчить про повномасштабне вторгнення в Україні та продовжує жити в росії. Натомість її колишній чоловік Мурат підтримав Україну.

Колишній Ані Лорак показав, заради кого подолав довгий шлях

До слова, у своєму фотоблогу бізнесмен показав, як відсвяткував Різдво з донькою вдома. 12-річну Софію батько потішив дорогим подарунком – новеньким телефоном. Дівчина отримала iPhone 15 білого кольору, вартість якого майже дві тисячі доларів. Вона зраділа коштовному презенту, одразу розпакувала гаджет на фоні новорічної ялинки та почала ним користуватися.

Колишній Ані Лорак показав, заради кого подолав довгий шлях

До того, як Налчаджиоглу потішив доньку новим телефоном, вони прогулялися торговим центром, раділи навколишній новорічній атмосфері та позували для спільних кадрів.

Колишній Ані Лорак показав, заради кого подолав довгий шлях

Нагадуємо, Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак офіційно розлучилися у 2019 році. Ширяться розмови, що бізнесмен розірвав свій союз ще й з другою дружиною, візажисткою з Києва, Лілією Реус після 4 місяців шлюбу. Коментувати розмови користувачів мережі, спростовувати чи підтверджувати всі чутки подружжя не наважується.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Налчаджиоглу попросив поважати його власні кордони та не обговорювати особистого життя. Мовляв, він не вважає себе публічною людиною. Крім того, зізнався, він завжди мовчав і зараз обирає позицію мовчання. Втім, сама Лілія взагалі ніяк не коментує розлучення з Муратом.