Рубрики: Фото та відео
31.12.2023 11:52

Поки Лорак на чужині, колишній Налчаджиоглу “забрав” доньку і повіз якнайдалі: в Дубай, і без дружини Реус

Колишній чоловік Ані Лорак, бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав, як проводить час з 12-річною донькою Софією. Поки мама дівчинки в росії, її дочка з батьком рушили в Дубай.
Поділитися

Непросте розлучення співачки-зрадниці Ані Лорак та підприємця Мурата Налчаджиоглу офіційно відбулося у 2019 році. Причиною до розірвання багаторічного шлюбу стала зрада з боку чоловіка, і, судячи з усього, не одна.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Примітивно, але в Мережі почали говорити, що Налчаджиоглу розірвав свій союз з другою дружиною Лілією Реус по тій же причині. Мурат ці чутки не коментує, а Лілія взагалі уникає будь-яких питань, що між ними відбулося.

Натомість підприємець, схоже, не переймається негараздами в особистому житті та ділиться щасливими кадрами з відпочинку, на який відправився з 12-річною донькою Софією. Спочатку вони зустріли Різдво в Туреччині, а потім вирушили в Дубай.

До слова, бізнесмен оприлюднив кадри, як проводить час з дочкою. Вони показалися в компанії знайомих Налчаджиоглу, які також прийшли зі своїми дітьми. Софія відразу знайшла спільну мову, з меншими за неї дівчатками, заходившись з ними гратися. Потім дітлахи з дорослими смажили маршмелоу на вогні, про щось спілкувалися та робили спільні фото й відео, аби закарбувати цей момент в пам’яті надовго.

Надчаджиоглу “забрав” доньку і повіз якнайдалі
Надчаджиоглу “забрав” доньку і повіз якнайдалі

Нагадуємо, в червні цього року публіка дізналася, що ексчоловік артистки Ані Лорак одружився вдруге. Його обраницею стала візажистка Лілія Реус, з якою він перебував у стосунках близько трьох років. Ідилія у шлюбі тривала всього чотири місяці, а потім дівчина видалила спільні світлини з чоловіком, відписалася від його соціальних мереж. Згодом всі ті ж самі дії повторив і Налчаджиоглу. Коментувати, що між ними сталося вони не наважуються.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус