|
31.12.2023 13:14

40-річна Джамала замилувала рідкісними світлинами двох помітно підрослих синів: красені вдягнули вишиванки

Популярна українська виконавиця з кримськотатарським корінням Джамала не часто ділиться своїм особистим життям. А її маленькі синочки й зовсім рідко попадають в об’єктив фотокамери. Проте, цього разу відео зі значно підрослими синами зірка виклала в Instagram.

На короткому відео старший син Емір-Рахман і молодший Селім-Гірай одягнуті у традиційний український одяг. На хлопчиках однакові білі вишиванки з синьою вишивкою. Малеча помітно підросла. Не озброєним оком видно, що хлопчики дуже схожі.

Джамала показала своїх помітно підрослих синів

Співачка зазначила, давно не робила професійних світлин з синочками. Діти ростуть швидко, тому Джамала трохи шкодує, що не проводила фотосесій. Тож можливо у найближчому майбутньому жінка порадує шанувальників новими відео та фото з дітьми. Підписники виконавиці чекають на новий матеріал.

Джамала показала своїх помітно підрослих синів

Нагадаємо, у квітні 2017 року Джамала вийшла заміж за бізнесмена Бекіра Сулейманова. Весілля відбулося за всіма мусульманськими традиціями у Києві. Того ж року виконавиця повідомила про вагітність. А у 2020 році жінка народила другого сина. Зараз пара разом виховує нащадків.

Джамала показала своїх помітно підрослих синів

Нещодавно Джамала привітала українців з прийдешніми зимовими святами. Вона зазначила, що Різдво та Новий рік не відчуваються такими ж радісними, як колись, але вона хоче хоча б трішки підняти настрій своїм шанувальникам.

“З прийдешніми святами. Вже два роки поспіль вони не відчуваються так, як колись, але так хочеться у ці дні трохи підняти ваш настрій. Знаю, це складно. Але принаймні, я буду знати, що робила все можливе для цього”, – написала Джа.