Колишня підопічна Потапа Мішель Андраде чесно відповіла, чи спілкується зараз з репером: “Інколи так буває”

Українська співачка Мішель Андраде зізналася, чи підтримує спілкування зі скандально відомим репером Потапом та розповіла як ставиться до його факапів.

Популярна виконавиця Мішель Андраде довгий час співпрацювала з лейблом “MOЗGI”. Репер Потап та його ексдружина Ірина Горова продюсували творчість співачки. Проте, прийшов час, коли жінці захотілося більше творчого простору та вона розірвала контракт з продюсерським центром. Тепер вона сама собі начальник та самостійно вирішує всі робочі питання.

У програмі “Ранок у великому місті” артистка поділилася, чи підтримує стосунки з репером. За словами Мішель, наразі вони зовсім не спілкуються. Жінка зазначає, той час, коли вони були потрібні один одному минув, тож продовжувати спілкування немає сенсу. Вона пояснила, що таке трапляється у житті й просто потрібно йти далі, без певних людей.

Мішель Андраде зізналася, чи спілкується зі скандальновідомим репером
Мішель Андраде зізналася, чи спілкується зі скандальновідомим репером

Крім того, співачка прокоментувала скандальну поведінку свого експродюсера. Останнім часом репер постійно натикається на критику. Кожна дія чоловіка викликає шквал хейту в українців, а мережа віруситься його неоднозначними відео та дописами. Мішель впевнена, що кожна людина може помилятися. Час помилок настав і у Потапа.

“У кожної людини є моменти, коли вона помиляється. Мені здається, що він такий період зараз і переживає”, – коментує Мішель.

Мішель Андраде зізналася, чи спілкується зараз з Потапом
Андраде розповіла про відносини з Потапом

Нагадаємо, Мішель покинула MOЗGI Entertainment незадовго до початку повномасштабної війни. Зараз жінка сама собі продюсер. Їй складно було перейняти на себе додаткові обов’язки, проте Андраде набирається досвіду – робить свої помилки та пишається власними успіхами. Наразі, вона живе на дві країни – Україну та Польщу й приймає всі рішення з власною командою.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?