|
01.01.2024 14:59

Хвора Катерина Тишкевич вийшла на зв’язок і показала, як після реанімації зустрічала з чоловіком Новий рік

2 роки тому Катерина Тишкевич вперше заговорила про свою хворобу. Тоді глядачі навіть не здогадувалися, наскільки все серйозно, хоча акторка вже говорила про серйозні труднощі. Діагноз зірка озвучити не могла. Не тому що намагалася захистити себе від уваги публіки, а тому що лікарі просто не мали змоги його назвати.

На превеликий жаль, з діагностуванням важких хвороб в усьому світі продовжують існувати серйозні проблеми, і вирішувати їх часом не можна. Зокрема навіть голлівудські зірки зіштовхуються з ситуацією, коли діагноз їм ставлять занадто пізно.

Важкохвора Катерина Тишкевич вийшла на зв’язок

Важкохвора Катерина Тишкевич вийшла на зв’язок

І хоча Катерина неодноразово говорила про серйозність ситуації, новина про те, що вона перебуває в реанімації заставила всіх зненацька. Так, місяць тому її чоловік повідомив про необхідність зібрати певну суму коштів для того, аби допомогти своїй дружині вибратися з цього стану. Говорилося про те, що ситуація дійсно критично, і Тишкевич може померти. Дівчина тиждень провела у такому стані, абсолютно без свідомості.

Родина витратила на її лікування у той момент близько 300 тисяч гривень. Усі колеги Тишкевич одразу ж відреагували та почали поширювати на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram дописи, в яких просили користувачів долучитися до благодійної місії.

На щастя, вже незабаром матір Катерини повідомила, що вона прийшла до тями і навіть була переведена до палати. Нещодавно Тишкевич вирішила зробити невеликий сюрприз українцям і показала, як вона зустрічає Новий рік 2024 разом зі своїм чоловіком.

Безумовно такі кадри не тільки заспокоюють фанатів акторки, які щиро за неї хвилювалися, але також вселяють надію на прекрасне майбутнє, адже Катерина стала прикладом людини, яка не дивлячись на дуже складні обставини, змогла побороти недугу та вступити у нову епоху.

Важкохвора Катерина Тишкевич вийшла на зв’язок

Катерина зазначила, що бажає кожному 2024 року найголовнішого, а саме перемоги України.

“2024 – на тебе великі надії. Єдине бажання на всіх – перемога”, – написала актриса.