|
03.01.2024 17:08

Як виглядають всі жінки Мурата Налчаджиоглу: серед них жодної турчанки, і всі як близнючки (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

Преса й шанувальники Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу довго обговорювали їхнє розлучення, оскільки сама артистка тривалий час не хотіла нічого коментувати. Відомо, що причиною розпаду шлюбу стала невірність з боку чоловіка, з якою співачці було не в силу миритися.

Як виглядають всі жінки Мурата Налчаджиоглу?

Далі ще цікавіше, адже шанувальники, коли побачили другу обраницю бізнесмена і теж, до речі, українку, почали порівнювати її з колишньою дружиною чоловіка, співачкою Ані Лорак. Нею виявилася візажистка Лілія Реус з Києва. Пара вирішила закріпити свої стосунки шлюбом влітку 2023 року.

Потім подружжя активно хизувалося своєю ідилією в соціальних мережах, спільним дозвіллям, подорожами з дітьми від попередніх шлюбів. Здавалося, що Налчаджиоглу не буде повторювати помилок минулого та зустрів ту єдину кохану, втім, дещо не так.

Як виглядають всі жінки Мурата Налчаджиоглу?

Все закінчилося після 4 місяців шлюбу. Пара видалила спільні світлини зі своїх соціальних мереж і більше не стежить за сторінками одне одного. Коментувати, що між ними сталося, ніхто з них відкрито не наважився. Лише Мурат, не витримавши надмірної уваги та запитань від підписників, оприлюднив допис в stories свого Instagram, в якому попросив поважати його особисті кордони.

Нещодавно близьке оточення бізнесмена приголомшило зізнаннями. Нібито причиною розриву його другого шлюбу стали теж зради з боку чоловіка. Згадаємо, що саме через це його перша дружина Ані Лорак і вирішила з ним розійтися. Також джерело повідомило, що батьки Мурата ніколи не ставилися серйозно до його обраниць. Ба більше, навіть не були знайомі з другою дружиною сина. Пліток в Мережі Налчаджиоглу не коментує, а Реус взагалі обходить стороною питань, куди подівся її чоловік.