|
03.01.2024 20:54

Переможниця “Танців з зірками” Ілона Гвоздьова вперше показала, як підросли її діти: справжні копії батьків

Чоловік Ілони Гвоздьової

Зі свої майбутнім чоловіком Гвоздьова познайомилась у київському метро. Як раніше розповідала зірка у програмі “Світське життя”, чоловік відкрив перед нею двері та одразу звернув увагу на зовнішність Ілони:

“Боже, яка ви красива жіночка”, – сказав тоді чоловік, Іван Хом’ячук.

Гвоздьова пригадує цей момент, мовляв, майбутній обранець наче відкрив перед нею двері в їхнє спільне життя. Тоді у пари зав’язався діалог, а згодом вони стали нерозлучними. Ілона та Іван разом вже понад 13 років та виховують двох спільних дітей – 8-річну доньку Валерію та 3-річного сина Домініка.

Ілона Гвоздьова показала, як виглядають усі її діти

Діти Ілони Гвоздьової

Від початку повномасштабного вторгнення зіркова матуся виїхала за кордон, аби діти були в безпеці, однак вже через 2 місяці повернулась на Батьківщину. Відомо, що протягом певного часу про маленького Домініка піклувалась бабуся, через це Гвоздьова отримувала неабиякий хейт в Мережі. Танцівниця не стала терпіти закиди та критику, тож різко відповіла користувачам та пояснила свою позицію.

“Поки що моя діяльність більш результативна з точки зору фінансів, ніж чоловіка, тому я не можу залишити роботу і просто насолоджуватися вихованням дітей. Тому годі мене цькувати своїми порадами щодо материнства, дивіться за собою, своєю сім’єю і дітьми. Годі приміряти ваше вузьке мислення і шаблони на інші сім’ї”, – написала Ілона в Instagram.

Ілона Гвоздьова показала, як виглядають усі її діти

Сама Ілона зізнавалась, що важко проживала розлуку із сином, але має чітке розуміння, родина – це не лише щасливе та безтурботне дозвілля, а й нелегке випробування. Наразі усі члени родини живуть разом у новенькому заміському будинку, де продовжуються ремонтні роботи.

Днями Гвоздьова показала світлини зі спільної фотосесії сім’ї, шанувальники помітили, як підросли Валерія та Домінік.

Ілона Гвоздьова показала, як виглядають усі її діти