“Нерви не витримують”: 35-річна Ілона Гвоздьова пояснила, чому не хизується результатами пластичної операції

Хореографиня Ілона Гвоздьова зізналася, чому на світські заходи вдягає закрите вбрання, а результату операції не бачив. навіть чоловік жінки.

Українська танцівниця Ілона Гвоздьова нещодавно зробила пластичну операцію. Жінка давно хотіла збільшити груди, проте не наважувалася на операцію. Переборовши сумніви, жінка зробила важливий крок та не жалкує.

Але, наразі, Ілона з’являється на публіці у закритому вбранні. Шанувальники з цікавістю слідкують за зіркою, але їм не вдається побачити новий образ жінки. Танцівниця зізналася, з якої причини досі не похизувалася результатами пластики.

Ілона Гвоздьова розповіла, чому не показує результат пластики
Ілона Гвоздьова розповіла, чому не показує результат пластики

У інтерв’ю з OBOZ.UA Гвоздьова поділилася, що результати операції, ще не бачив її чоловік. Оскільки після операційного втручання минув лише місяць, зірці протипоказане активне навантаження, а також треба носити спеціальну білизну.

“Якщо хочу отримати дійсно гарний результат, то треба дотримуватися правильного реабілітаційного періоду. Це навіть важливіше, ніж сама операція”, – говорить зірка.

Ілона Гвоздьова розповіла, чому не показує результат пластики
Ілона Гвоздьова розповіла, чому не показує результат пластики

Ілона розповідає, що консультувалася у лікарів та радилися з подругами, й готувалася до гіршого періоду реабілітації. Але все виявилося набагато краще. За словами жінки, найважче було відмовитися від фізичних навантажень, адже Ілоні постійно хочеться підняти на руки своїх дітей.

“Складніше було перенести заборону підіймати важке, бо дуже хотілося обіймати дітей, підіймати їх високо. Уникнення фізичного та тілесного контакту з малюками – це дуже було непросто”, – поділилася Ілона.

Ілона Гвоздьова розповіла, чому не показує результат пластики
Ілона Гвоздьова розповіла, чому не показує результат пластики

Гвоздьова не показує результат чоловіку, жінка впевнена, хоче вразити чоловіка коли все буде “вау”. Чоловік Ілони розуміє жінку та не тисне на неї. Він любить дружину такою яка вона є та готовий приймати будь-які зміни коханої.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.