|
04.01.2024 11:29

Дорофєєва показала чоловіка Кацуріна, який чистить 2-річному сину зуби: привчає до порядку і 7-річну доньку

Автор: Юлія Ящук

Виконавиця Дорофєєва та її новий чоловік, ресторатор Кацурін спочатку вирішили приховати своє весілля. В липні 2023 року вони наважилися оприлюднити світлини з урочистості та оголосити, що офіційно стали чоловіком та дружиною.

Звичайно, пересічні громадяни протягом тривалого часу засипали зірку гнівними висловлюваннями з приводу того, що вона у своєї подруги Даші увела чоловіка. Втім, коли стало відомо про її стосунки з Володимиром Дантесом, хейт в Мережі поступово зменшився.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін

До речі, діти коханого Михайла, від його переднього шлюбу з Дашею, ніяк не заважають Наді бути щасливою та полюбити дітлахів, як своїх. Проте співачка з чоловіком завжди говорить їм, що в них є мама, а вона – це ще одна людина, яка їх справді дуже любить.

До слова, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Дорофєєва поділилася сімейним відео, на якому чоловік чистив зуби 2-річному Івану. Цим самим займалася й 7-річна донька Олександра, яка справлялася без допомоги тата. Чоловік привчає спадкоємців до гігієни з малечку, і це їм надалі в житті дуже знадобиться.

Дорофєєва показала чоловіка Кацуріна, який чистить 2-річному сину зуби

Нагадаємо, Дорофєєва вже розсекречувала, що діти її чоловіка дуже спокійні та виховані, з якими майже ніколи не буває суттєвих проблем. Тому, їй і вдалося швидко знайти з ними спільну мову. Зазначимо, що саму співачку вже підозрювали у вагітності, проте вона поспішила спростувати плітки, показавши свій плоский живіт, без будь-яких натяків на цікавий стан. Натякнула, що не готова до своїх дітей, оскільки має завантажений робочий графік та стреси.