|
14.01.2024 13:02

Колишній Лорак Налчаджиоглу не ховається та нарешті представив публіці нову кохану після розлучення (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

Розкішне весілля, ідилія у стосунках, спільні дорогі відпочинки та романтика у шлюбі – все це показувало подружжя Налчаджиоглу та Реус на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram. Щастя тривало всього чотири місяці. Потім колишня дружина бізнесмена видалила спільні світлини та відписалася від його блогу.

Підписники відразу помітили дії Лілії та почали говорити про розлучення пари. Подружжя довго не наважувалося нічого пояснювати, проте першим мовчання перервав Мурат, оприлюднивши допис, в якому попросив не обговорювати його особистого життя. Зауважив, що далі обирає позицію мовчання.

Налчаджиоглу не ховається та нарешті представив публіці нову кохану після розлучення

Про нові стосунки бізнесмена стало відомо, коли він почав ділитися романтичними кадрами з моделлю Анастасією в Дубаї. Потім закохані відправилися в Туреччину, а нині ж повідомили, що повернулися в Україну.

Так, у своєму фотоблогу Мурат Налчаджиоглу поділився з підписниками новою світлиною з коханою. Того вечора вони відвідали один з японських елітних ресторанів Києва. Компанію парі склала подруга Анастасії, з якою бізнесмен познайомився. Вони наробили багато спільних фото, зазначивши на своїх сторінках, як сильно кохають одне одного.

Налчаджиоглу не ховається та нарешті представив публіці нову кохану після розлучення

До речі, колишня дружина Налчаджиоглу в цей час відпочиває на Балі. Лілія оприлюднює фото на фоні екзотичних пейзажів, дозволяючи собі насолоджуватися моментами. Сама ж дівчина ніяк не коментує розлучення з ексчоловіком, лише зазначала в коментарях, що в житті все буває.