|
17.01.2024 10:18

Ольга Фреймут вперше за довгий час показала відразу трьох своїх дітей: і тільки чоловіка Локотка не видно

Автор: Юлія Ящук

Ольга Фреймут, яка з початку повномасштабного вторгнення перебралася жити до Великої Британії, почала менш активно вести фотоблог. Лише інколи вона може присвятити дописи на тему війни, а також надати уроки з етикету.

Ольга Фреймут вперше за довгий час показала відразу трьох своїх дітей

Нещодавно журналістка вперше за довгий період часу показала всіх своїх трьох дітей, втім, без чоловіка Володимира Локотка. На першому знімку Фреймут позував її 7-річний син Валерій. Фото було зроблено у теплу пору року. Хлопчик обіймав кота й насолоджувався краєвидами.

На другому, але бачимо, що архівному знімку, знаменитість показала свою старшу доньку Злату Мітчелл, яка тримала на руках маленьку сестричку Євдокію. Також кожне фото Ольга доповнила рядками з вірша “Home”, який написала британська поетеса Варсан Шайр.

Ольга Фреймут вперше за довгий час показала відразу трьох своїх дітей

Поезія неабияк зворушила зірку, особливо з розумінням того, що рядки перегукуються з подіями в Україні, а саме з тими, коли українцям доводиться покидати свої рідні домівки.

Нагадуємо, старшу доньку Злату Мітчелл телеведуча народила від британця Ніла Мітчелла. Теперішньому чоловіку Володимиру вона подарувала ще двох дітей: сина Валерія у 2016 році та через рік дочку Євдокію. Після появи на світ третьої дитини публіка дізналася, що знаменитість стала офіційною дружиною, взявши прізвище чоловіка.

В Мережі обговорюють, що донька Злата зовсім не схожа на зіркову маму. Ольга – приклад стриманості, галантності, вишуканих манер. Натомість її дочка обожнює експериментувати зі сміливими нарядами та образами, займається хореографією й планує працювати над створенням фільмів.