|
17.01.2024 18:03

“Ти змінюєш моє життя”: Налчаджиоглу зізнався в коханні новій дівчині. Так гарно все починалося й з Реус

Автор: Юлія Ящук

Особисте життя Мурата Налчаджиоглу зараз інтенсивно обговорюють на просторах соціальних мереж, оскільки шлюб з Лілією Реус, який протримався всього 4 місяці, здавався українцям справді щасливим. Розкішне весілля, час проведений з дітьми та наодинці, подарунки, неймовірні побачення – все це колишнє подружжя показувало у своїх блогах.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Цікаво, але ні Лілія, ні Мурат не пояснили причину свого розлучення. Втім, бізнесмен натякнув, що була якась серйозна сварка, яка дала тріщину в їхньому шлюбі. Візажистка ж обрала повну позицію мовчання, тому взагалі ніяких пояснень та натяків підписникам не надавала. Лише одного разу у відповідь в коментарях зазначила, що в житті все буває.

До слова, Мурат продовжує ділитися щастям в особистому житті. В соціальній мережі Instagram він оприлюднив нову світлину з коханою. Фото доповнив своєю подякою дівчині, а також зізнанням в коханні.

“Ти змінюєш моє життя, дякую. Люблю тебе”, – написав Налчаджиоглу.

Налчаджиоглу зізнався в коханні новій дівчині

Зазначимо, що в профілі Анастасії є інформація про те, що вона записала свій трек “Не залишай”, а ще про її модельну діяльність. Також в неї є син від попередніх стосунків, на ім’я Стас. Десь рік тому дівчина вела модне шоу на каналі Fashion TV. З поширених світлин зрозуміло, що Настя любить сміливі фотосесії та гарне життя.

Ба більше, нова кохана бізнесмена має вроджену патологію – різний колір очей. Про це вона розповіла, коли вирішила відповісти на хейт користувачам мережі стосовно її зовнішності.

До речі, дівчина вже встигла познайомитися з донькою Налчаджиоглу, 12-річною Софією, і схоже знайти з нею спільну мову. Анастасія та Мурат показують публіці, що щасливі одне з одним та намагаються більше не реагувати на невдоволення пересічних громадян.