|
18.01.2024 13:04

Колишня дружина Налчаджиоглу похизувалася розкішною фігурою у відкритому пляжному образі. Таку красу втратив

Автор: Юлія Ящук

Нашумілі розмови про розлучення, а також офіційне підтвердження від Налчаджиоглу цієї інформації, Реус вирішує не коментувати. Дівчина обрала мовчазну позицію, тому, яка справжня причина розпаду їхнього союзу, можна тільки здогадуватися.

Колишня дружина Налчаджиоглу похизувалася розкішною фігурою у відкритому пляжному образі

Мурат Налчаджиоглу на особистій сторінці в Instagram представив свою нову дівчину, модель Анастасію, запевнивши, що вона ніяк не пов’язана з рішенням розлучитися з Лілією. Таким чином він натякнув, що розірвати шлюб з колишньою дружиною була його ініціатива.

До речі, зараз візажистка оприлюднює у своєму фотоблогу кадри з відпочинку на Балі й, судячи з усього, вона оговталася від розлучення з бізнесменом. Так, дівчина поділилася новим фото, на якому позувала в повний зріст у відкритому образі на пляжі.

На знімку колишня дружина Налчаджиоглу показала свою витончену фігуру. Вона справді може похизуватися довгими стрункими ногами, плоским підтягнутим животом і тонкою талією. В коментарях під новим дописом фоловери висловили дівчині захоплення її виглядом.

Нагадуємо, Лілія Реус, попри мовчазну позицію, вперше прокоментувала розлучення з Муратом Налчаджиоглу. Дівчині в коментарях під одним з її фото висловили жаль, що їхня пара розпалася. Втім, сама візажистка не стала жалітися та плакати, а лише зазначила, що в житті буває все.

Сам Налчаджиоглу продовжує ділитися ідилією у стосунках з новою дівчиною, публічно зізнаючись їй в коханні. Зізнається, що зараз він справді щасливий.