Виглядає щасливою: Реус показує, як відпочиває на Балі, поки колишній Налчаджиоглу повернувся в Україну

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу, візажистка Лілія Реус показала, як відпочиває на Балі. В цей час бізнесмен повернувся в Україну після візиту на батьківщину.

Останнім часом в соціальних мережах активно обговорюють розлучення Мурата Налчаджиоглу з його другою дружиною Лілією. Після того, як бізнесмен поїхав відпочивати в Дубаї з новою коханою Анастасією та почав оприлюднювати з нею романтичні кадри, він наштовхнув публіку на ряд негативних висловлювань.

Мурат Налчаджиоглу вже вийшов у світ з іншою жінкою
Реус показує, як відпочиває на Балі, поки колишній Налчаджиоглу повернувся в Україну

Після отриманої порції хейту Налчаджиоглу вирішив дещо прояснити ситуацію. Він вперше офіційно підтвердив розлучення з Лілією Реус, а також запевнив, що Анастасія не брала участі в розірванні союзу з його колишньою дружиною. Мовляв, це все відбулося до їхнього знайомства.

Крім того, зізнався, що в цей момент з новою коханою відчуває повну гармонію в житті. Також він публічно подякував Анастасії за щасливі миті. Ба більше, новостворена парочка після відпочинку в Дубаї, встигла вже побувати на батьківщині Мурата, а тепер він показав підписникам свого Instagram-блогу, що повернувся в Україну.

Реус показує, як відпочиває на Балі, поки колишній Налчаджиоглу повернувся в Україну

До слова, колишня дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус в цей час поширює світлини у своєму фотоблогу з відпочинку на Балі. Більшість фото зроблені біля басейну та на лежаках. Схоже, що дівчина вирішила відпочити думками, перемкнувши свою увагу на позитивні емоції.

Нагадаємо, днями візажистка вперше прокоментувала розлучення з Налчаджиоглу. В коментарях їй висловили жаль, що їхня пара розпалася. Проте сама Лілія не стала плакатися, а лише лаконічно відповіла, що у житті буває все. Зазначимо, що подробиці свого розлучення колишнє подружжя тримає в таємниці.

Схожі статті

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.