|
20.01.2024 19:07

“З усім впораємося, але…”: Маша Єфросиніна потрапила до лікарні та показала, до чого довела свій організм

Після 24 лютого Маша Єфросиніна неодноразово говорила про серйозні погіршення здоров’я. Зокрема зірка одразу повідомила, що занадто схудла, і не може повернутися до минулої форми. Здебільшого ситуація обернулася таким чином через психологічний стан зірки. Постійний стрес та нерви дали серйозний збій і Маша не могла впоратися з втратою кілограмів.

Маша Єфросиніна потрапила до лікарні

Маша Єфросиніна потрапила до лікарні

Неодноразово Єфросиніна говорила, що їй важко справлятися з чужими емоціями, нервами, абстрагуватися від проблем. І хоча артистку навіть хейтили за це, вона не припиняє нагадувати про свою тонку натуру, яка має серйозну необхідність у відпочинку.

Зокрема, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з лікарняної палати. У кадрі Маша показала свою ногу, у яку їй поставили крапельницю. До такого методу медичній сестрі довелося вдатися через проблеми у зірки з венами.

Втім, далеко не всі оцінили якість контенту та почали сильно хвилюватися за зірку. У своїх наступних публікаціях Єфросиніна зізналася, що їй написали усі близькі, а також шанувальники, які сильно схвилювалися через побачене.

Маша Єфросиніна потрапила до лікарні

Однак все виявилося набагато простіше. Артистка не може впоратися з навантаженнями, а тому ставить собі вітаміни.

“Мій стрес дається взнаки, на жаль. Мій мозок та нервова система не відпочивають, не перезавантажуються, не можуть поки навчитися відфільтровувати все погане. Я чутлива людина, вразлива та дуже сильно емпатична до всіх, хто опиняється в моєму полі. Тому залізна жінка потребує трохи заліза венами, повернення в медитацію, спорт та якісний сон”, – додала Єфросиніна.

Нагадуємо, що чоловік Маші Тимур на даний момент захищає Україну, через що телеведуча неодноразово повідомляла про проблеми в сім’ї. Зокрема знаменитості було дуже важко прийняти, що коханий покинув її заради побратимів.