|
21.01.2024 12:04

“Дорога моя”: Фреймут показала дочку та привітала її зі святом. І це не спадкоємиця від чоловіка Локотка

Автор: Юлія Ящук

Після народження третьої дитини Фреймут, публіка дізналася, що вона офіційно вийшла заміж за Володимира Локотка. У 2016 році зірка народила йому сина Валерія, а через рік на світ з’явилася донька Євдокія.

З початком російського вторгнення в лютому 2022 році, телеведуча перебралася жити у Лондон. Не приховує, що сумує за домом, однак їй важлива безпека дітей. До речі, старша донька знаменитості Злата Мітчелл відверто розповідала, що завжди хотіла жити в Каліфорнії, проте в майбутньому не проти, щоб якийсь час її спадкоємці пожили в Україні.

Фреймут показала дочку та привітала її зі святом

Нещодавно Ольга Фреймут у своєму блозі в соціальній мережі Instagram показала свою хресну доньку, привітавши її зі святом. Вона з любов’ю звернулася до дівчинки, тому не виникає сумнівів, що ставиться до неї справді з ніжністю та теплотою. Судячи з кульки, того дня їй виповнилося 8 років.

“Дорога моя, хресна Донечка! Зі святом, ти така єдина”, – звернулася до дівчинки Фреймут.

Фреймут показала дочку та привітала її зі святом

Варто зазначити, що з початком повномасштабної війни телеведуча рідко почала ділитися контентом з дітьми та чоловіком. Лише нещодавно вона вперше за довгий час показала всіх трьох спадкоємців.

Ольга Фреймут показала всіх трьох дітей

На першому фото позував її 7-річний син Валерій з котиком у теплу пору року. На другому архівному знімку Ольга показала доньку Злату, яка тримала на руках молодшу сестричку Євдокію. Кожну світлину журналістка доповнила рядками з вірша “Home”, який написала британська письменниця Варсан Шайр.