|
27.01.2024 16:02

Віктор Павлік показав дорослу доньку та онука: отак зірка є дідусем та ще одночасно батьком маленького сина

Автор: Юлія Ящук

Відомо, що артист є багатодітним татусем та чоловіком з великим життєвим досвідом. У 2020 році Віктор Павлік одружився з молодою дівчиною Катериною Репяховою, різниця з якою складає майже 30 років. Для зірки цей шлюб виявився вже четвертим. Через рік Катя подарувала чоловіку сина, якого назвали Михайлом.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином Михайлом

До речі, для співака, хлопчик так само виявився четвертою дитиною. Репяхова відверто розповідала, що дуже мріє про доньку, тому в зірковій родині, з часом, може бути поповнення.

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Віктор Павлік оприлюднив світлину з донькою Христиною та її сином. На фото зірка з дочкою та онуком щиро посміхалися, очевидно, дуже радіючи зустрічі.

Віктор Павлік показав дорослу доньку та онука

Виявилося, що донька та онук вирішили підтримати співака, завітавши на його сольний концерт в Рівному. Знімок було зроблено саме за лаштунками. Віктор позував у вишиванці, а поруч його рідні люди. Співоче дійство пройшло в одному з готельно-ресторанних комплексів.

Сама ж Христина у своєму блозі в Instagram також поділилася кадрами з виступу батька, виразивши свої емоції, емодзі у вигляді серця.

Віктор Павлік показав дорослу доньку та онука

Нагадаємо, нещодавно дружина Віктора Павліка розповіла, як її намагалися посварити з чоловіком. Вона оприлюднила повідомлення в Telegram, яке їй надіслала незнайомка, на ім’я Ірина. Вона стверджувала, що зірка писав їй в Facebook з ціллю познайомитися. Також зазначила, що додала його в друзі, оскільки думала, що він холостяк.

Катя лише посміялася з цього, припустивши, що хтось просто робить це навмисно. Крім того, в профілі Віктора Павліка є світлини з нею та їхнім сином.